Ziare.com

Parlamentul se reuneste luni in sesiune extraordinara

Luni, 01 Iulie 2013, ora 07:19

   

Parlamentul se reuneste luni in sesiune extraordinara
Senatorii si deputatii se vor reuni luni, de la ora 15:00, in sesiune comuna extraordinara pentru a dezbate si vota reexaminarea Legii privind Statutul deputatilor si senatorilor, ca urmare a deciziei Curtii Constitutionale din Romania.

"Camera Deputatilor si Senatul sunt convocate in sesiune extraordinara in sedinta comuna in data de 1 iulie 2013, ora 15:00, pana la finalizarea dezbaterilor si a votului asupra reexaminarii Legii pentru modificarea si completarea Legii nr.96/2006 privind statutul deputatilor si al senatorilor, ca urmare a Deciziei Curtii Constitutionale (Pl-x 1/2013, L1/2013)", se arata in decizia de convocare a Parlamentului publicata in Monitorul Oficial.

Tot luni, de la ora 14:00, inainte de sedinta comuna va avea loc sedinta Birourilor permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Deputatii au fost convocati luni si marti in sesiunea extraordinara pe ordinea de zi urmand sa se afle proiectul pentru punerea in aplicare a legii 135/2010 privind Codul de procedura penala.

Luni, la ora 13:30, se va intruni si Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

Plenul Camerei Deputatilor a decis miercuri sa retrimita la Comisia juridica, pentru o saptamana, proiectul pentru punerea in aplicare a legii 135/2010 privind Codul de procedura penala, iar in aceste conditii presedintele forului, social-democratul Valeriu Zgonea, a spus ca va convoca sesiune extraordinara.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 825 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

@ Ploshnitzelor...!!?

Tot luni la 15.30 Bunu D-zeu a programat o "zguduitura"
loco , 8° scala Richter...chiar sub casoi/sala plenului
cine intirzie scapa doar cu spitalizare pe viatza..!?

 

cre ca-l dau afara!

pe cine?
ei cum pe cine ... pe habaucu de nu a fost primit in croatia.
cre ca d-aia sa intalnesc ca sa-l dea pa mana hingherilor pa bagabontz

Sogor

Sa te auda bunul Dumnezeu !
Un parlamentar sa nu mai ramana in viata !

 

ei si tu

da de duamna ielena?
hai ma ce-sti rea?

Ne-am saturat de atatea rediscutari a acestui statut!

Uselistii o tin tare pe a lor,ei nu vor nici in ruptul capului sa cedeze. Vor insa si de aceasta data sa dribleze hotararea Curtii Constitutionale, care spune clar:Politicul nu are dreptul sa dicteze Justitiei. Antonescu si acolitii lui din contra, nu vor sa inteleaga acest lucru si continua sa se "joace de va-ti ascunselea", doar, doar vor reusi sa pacaleasca Justitiea si de aceasta data.Doamne cand vom scapa o data de acesti neaveniti? Shalom

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor