PDL "inunda" USL cu propriile amendamente: "Le vor respinge, cu siguranta"

Luni, 28 Ianuarie 2013, ora 16:28
2076 citiri
PDL "inunda" USL cu propriile amendamente: "Le vor respinge, cu siguranta"

Liderul deputatilor PDL, Mihai Stanisoara, a explicat de ce formatiunea din care face parte a depus peste 10.000 de amendamente la proiectul de buget spunand ca o mare parte sunt chiar proiectele depuse anul trecut de USL.

"Nu e o tactica de blocaj, dar acolo sunt niste amendamente care tin de proiectul nostru politic, de exemplu reducerea cotei unice la 12%, salariu minim de 850 de lei, scaderea CAS la 5%, amendamente care tin de actiunea noastra din colegii, dar si unele pe care le facea USL si nu le mai regasim in proiectul de buget.

E interesant sa vedem daca le mai sustin, dar le vor respinge cu siguranta. Daca au fost seriosi, sa le sustina", a spus Stanisoara pentru Ziare.com.

El a admis insa ca "sanse nu sunt, au majoritatea pe care o au".

Si liderul senatorilor PDL a admis ca depunerea atator amendamente e menita sa arate ca USL a facut promisiuni desarte.

"Am depus peste 10.000 de amendamente structurate cam pe urmatoarele categorii: o buna parte din ele sunt amendamente care au fost depuse anul trecut de catre USL, reprezentand necesitatile comunitatilor locale si ni s-a parut ca aceste lucruri sunt in continuare valabile, deci le-am preluat, altele au fost amendamente colectate de catre parlamentarii nostri alesi pe uninominal in circumscriptii electorale. Le-am depus si pe acestea si, pe langa acestea, sunt amendamente mari care tin de proasta functionare a sistemului si de nepotrivirea dintre promisiunile din programul de guvernare al USL si felul in care acestea se reflecta in bugetul pe anul urmator", a declarat Radulescu, potrivit Newsin.

In schimb, parlamentarilor puterii li s-a recomandat sa evite depunerea de amendamente la buget.

Parlamentarii USL au recomandare s-o lase moale cu amendamentele

#PDL amendamente buget, #PDL amendamente buget USL , #parlament