Puterea face totul pentru a inchide gura Opozitiei: Au scos butoanele de la microfonul Camerei, au taiat reteaua Wi-Fi la Senat

Marti, 19 Decembrie 2017, ora 17:42
4798 citiri
Puterea face totul pentru a inchide gura Opozitiei: Au scos butoanele de la microfonul Camerei, au taiat reteaua Wi-Fi la Senat
Foto: Facebook / USR

Majoritatea PSD-ALDE recurge la tot felul de subterfugii neelegante pentru a inchide gura Opozitiei, atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat.

Exasperati de transmisiunile in direct ale parlamentarilor USR, conducerea Senatului a taiat, intrerupt marti reteaua Wi-Fi, conform senatorului USR Vlad Alexandrescu, care transmitea sedinta de plen.

"Ne-au taiat wifi-ul la Senat. Am trecut pe date mobile", a scris pe Facebook senatorul USR.

Tot astazi, presedintele Calin Popescu Tariceanu (ALDE) i-a taiat microfonul vicepresedintelui Mihai Gotiu (USR) in timp ce acesta vorbea. In semn de protest, Gotiu a folosit la un moment dat portavocea pentru a se putea exprima din sala.

Luni, deputatii USR au semnalat public faptul ca au fost scoase butoanele de la microfonul aflat la prezidiu pentru ca Opozitia sa nu mai poata continua sa vorbeasca daca presedintele de sedinta nu doreste.

Parlamentarii USR au recurs la actiuni neobisnuite in ultimele zile pentru a opri asaltul majoritatii PSD-ALDE-UDMR impotriva legilor Justitiei. Au depus sute de amendamente, au transmis live pe Facebook din timpul sedintelor de plen, au vorbit de la o portavoce cand li s-a taiat microfonul si au blocat accesul la microfonul de la tribuna in semn de protest fata de incalcarea regulamentelor.

Puterea a ramas impasibila la critici si a reactionat abuzand de avantajul dat de numarul mai mare de voturi pe care il detine datorita UDMR.

C.B.

#microfon fara butoane deputati, #Opozitie blocata Parlament retea internet , #parlament