Revelion 2015: Gala premiilor Oscar, tema petrecerii de la Palatul Parlamentului

Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 08:14
3213 citiri
Revelion 2015: Gala premiilor Oscar, tema petrecerii de la Palatul Parlamentului

Petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, organizata pentru al doilea an consecutiv, are ca tema Gala premiilor Oscar, iar printre cei care ii vor intretine pe invitati sunt Loredana, Horia Brenciu si Ozana Barabancea.

Daca anul trecut, la prima editie, petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului a avut ca tema "Marele Gatsby", anul acesta invitatii trebuie sa imite vedetele de la Hollywood pe covorul rosu de la premiile Oscaruri.

Invitatii sunt asteptati in 31 decembrie, de la ora 19.30, la Palatul Parlamentului, unde programul artistic incepe la 20.30 cu un moment de jazz sustinut de Costin Rosu si continua cu trupa Iuno Dance, de la ora 21.00, care-i va invita pe cei prezenti la primul dans al serii.

Dupa spectacolul Ozanei Barabancea, oaspetii sunt poftiti, de la ora 23.30, pe esplanada Palatului Parlamentului pentru a viziona un spectaculos foc de artificii. Ei vor petrece apoi alaturi de Loredana, Iuno Dance si Horia Brenciu, iar dupa spectacol, dupa ora 4.00, vor putea dansa in continuare.

La Revelionul de la Palatul Parlamentului se poate opta pentru nu mai putin de cinci variante de meniu. Cel Extra-Basic cuprinde: icre de crap pe lamaie cu solzi de ceapa rosie, rulou de sunca cu salata de cruditati, ciuperca umpluta si gratinata, galantina de pasare cu legume, gujoane de peste, castravete verde cu crema de branza, evantai de muschi file cu masline verzi, capsicum umplut cu trei tipuri de branza, sarmalute in foi de vita si de varza cu mamaliguta, varza cu costita si ardei iute, mixed grill, mini medalion de ceafa de porc, pulpa de pui si rondele de carnaciori, cartof copt, salata de sfecla rosie cu telina si nuca, petit fours, trois mousse, crunch caramel, eden, tarta fructe si pearl & ruby.

Pentru fiecare tip de meniu exista si un anumit tarif de acces la petrecere, respectiv: categoria Extra-Basic - 100 de euro, categoria Basic - 150 de euro, categoria Standard - 200 de euro, categoria Premium - 250 de euro si categoria VIP -300 de euro.

Pentru copiii cu varsta pana la sase ani, accesul este gratuit, fara meniu, pentru cei cu varsta intre sase si 12 ani se achita 50 la suta din valoarea cardului de acces, iar pentru copiii peste 12 ani se achita integral valoarea cardului de acces, pentru ultimele doua categorii servindu-se meniul normal.

Persoanele din provincie care vor sa petreaca Revelionul la Palatul Parlametului au putut alege si pachete de cazare, de doua zile, incluzand pranz si acces la sauna si hammam pe 31 decembrie si late breakfast (pana la ora 13.00) pe 1 ianurie, la pretul de 25 de euro fara TVA petnru o persoana, si de trei zile - cu cazare pana pe 2 ianuarie, pana la ora 15.00, la pretul de 50 de euro fara TVA pentru o persoana.

Pana in prezent s-au vandut aproximativ 750 de bilete la petrecere si au mai ramas mai putin de 50 de locuri. Aproximativ 100 de persoane au optat si pentru unul dintre cele doua pachete de cazare, au precizat pentru MEDIAFAX organizatorii.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Revelion 2014 Palatul Parlamentului, #Revelion 2014 Premiile Oscar , #parlament