Un lider UDMR nu vrea deconspirarea prezidentiabilului-agent sub acoperire

Joi, 11 Septembrie 2014, ora 17:35

   

Un lider UDMR nu vrea deconspirarea prezidentiabilului-agent sub acoperire
Liderul grupului parlamentar UDMR din Camera Deputatilor, Mate Andras-Levente, considera ca nu este utila o comisie parlamentara care sa ancheteze informatiile referitoare la existenta unui presupus ofiter acoperit intre candidatii la prezidentiale.

"Nu sunt de acord, deocamdata. O sa luam o decizie. Eu, personal, nu sunt de acord, inca nu am dezbatut in grup, dar nu cred ca este utila o comisie parlamentara pe aceasta tema", a declarat joi Mate Andras-Levente.

Basescu explica "dezbracarea" prezidentiabililor: Sa spuna daca au fost ofiteri acoperiti

Deputatul UDMR a explicat ca, in cazul in care cineva are astfel de informatii si le divulga, s-ar face vinovat de infractiunea de divulgare de secrete de stat si trebuie sa raspunda.

"In cazul in care exista chiar si suspiciunea ca cineva stie acest aspect si acest aspect este divulgat inseamna infractiunea de divulgare de secrete de stat si trebuie sa raspunda. Eu nu m-as juca cu asemenea notiuni pentru ca se pun in pericol siguranta si securitatea nationala", a spus liderul deputatilor UDMR.

Opozitia cere ancheta pentru deconspirarea prezidentiabilului - agent sub acoperire

Grupurile parlamentare ale PNL si PDL vor initia martea viitoare in Biroul permanent al Camerei Deputatilor o sesizare cu privire la constituirea unei comisii parlamentare de ancheta care sa cerceteze acuzatiile presedintelui Traian Basescu referitoare la existenta unui ofiter acoperit intre candidatii la prezidentiale, a anuntat, joi, liderul deputatilor democrat-liberali, Tinel Gheorghe.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2626 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
alfabeta
rank 5
descoperirea acoperitilor
Practic acum se deconspira singuri agentii acoperiti si din Parlament si de pe ziare.com
Ei vin cu argumente cum ca deconspirarea unui agent care comite o ilegalitate fiind infiltrat in partide politice nu ar fi corecta, cum zice Mate Andras-Levente. Desi e ilegal ca partidele sa fie infiltrate de ofiteri acoperiti.
Sau dr. Strangelove care sa da de ceasul *** sa arate ca nu e grav daca ajunge presedinte un agent acoperit pentru ca va mari cel mult salariile oamenilor din serviciile din care face parte. Nu mai conteaza ca o sa avem un presedinte care a comis un act ilegal.
E o forfota printre agentii acoperiti din politica si media, de nu mai stiu ce sa faca ca sa se ascunda ce fac.
DR.STRANGELOVE
rank 5
Chiar nu inteleg ce este atat de grav sa fii ofiter
sau agent secret in slujba propriei tari. In America au ajuns presedinti fosti sefi ai CIA si nu s-a mai oripilat nimeni. Si nu ma dau de niciun ceas, din partea mea faceti-l flenduri pe Ponta, ca si-asa nu-l suport :)
alfabeta
rank 5
jumatate de adevar
Aia din SUA au ajuns presedinti ascunzand faptul ca au fost sefi la CIA?
Ei nu au fost ofiteri acoperiti atunci cand au candidat.
Noi avem o lege care spune ca nu pot fi membri de partid ofiterii acoperiti.
De ce trebuie ascunsi cei care incalca legea?
De ce ar fi bine sa avem un presedinte care incalca legea?
Nu are nimeni nimic impotriva agentilor secreti in slujba propriei tari. Dar nu poti fi in slujba tarii incalcand chiar legile tarii.
b22
rank 5
Tov Doctor Stringe lowe....
Este adevarat ca sefi ai CIA au devenit presedinti dar toata lumea ii stia..pt ca acela era jobul lui. Insa cu turnatorii nostrii(ofiteri sub acoprire) care cum te cumpara asa te vinde este o alta problema.Astia in fata te pupa te linge si in spate iti baga cutitul. Citi nu au ajuns la jilava sau in delta datorita acestor binevoitori Turnatori!!!
TZUTZU
rank 5
Eu l-as deconspira, cu riscul inchisori. Presedinte tradeator nu
.... accept.
Inchisoarea pentru adevar este inaltatoare, o cinste, m-as simti mandru !
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor