Un mic furt in Parlament

Duminica, 29 Decembrie 2013, ora 16:31
7471 citiri
Un mic furt in Parlament

Am si eu o intrebare - parlamentarii Romaniei sunt cumva cei mai lenesi angajati la stat din aceasta tara? E nevoie sa "manareasca" voturile?

Pentru ca, daca mai vad eu bine - si daca mai vad si alti oameni din presa, asta s-a intamplat la votul pentru arestarea "deputatului spagar" Gheorghe Coman. S-au mai ingramadit baietii acolo, dar NU aveau de unde sa fie 224 de oameni care sa voteze cu bile "pentru".

Au fost doar 208-209 oameni. Si au votat 224! A naibii matematica la domnul Zgonea! La urma urmei, nu este el urmasul pedelistei Roberta Anastase, cea care inmultea deputatii cum inmultea Isus pestii?

Din fericire, inregistrarea exista si se pot numara. Acum puteti intelege si de ce nu fost prezent premierul Victor Ponta, desi isi terminase declaratia la Guvern? E simplu, omul ar fi fost complice la o frauda - la urma urmei una minora - intrucat el e liderul.

Acum putem intelege si de ce au votat parlamentarii cu bile, chipurile, dupa ce unii isi uitasera cartelele acasa. Ce sa vezi, ale naibii cartele buclucase!

Sa ne intelegem, frauda asta micuta-mititica nu a fost facuta pentru vreun "tun", ci pentru o banala - si benigna - incuviintare a arestarii deputatului spagar Gheorghe Coman. De la USL (PC), apropo. Ca efecte practice, e aproape nula, oricum mult sub ceea ce a insemnat votul pe Legea pensiilor al lui Anastase, chiar daca si acesta a fost "curatat" in cele din urma dupa ce Basescu a trimis legea in Parlament.

Insa e vorba de un mesaj pe care il transmite - inca o data - Parlamentul Romaniei. Mesajul ca e ca o jungla. Se pot face tot felul de smecherii, inclusiv cu prezenta alesilor nostri.

Ma gandesc eu ca se puteau deranja sa vina la munca. Se puteau mobiliza sa-si faca datoria pe care le-au dat-o cetatenii. Isi puteau misca fizicurile indestulate sa faca un lucru normal, din moment ce oricum primesc atatea privilegii pentru simplul fapt ca sunt parlamentari. Arata atitudinea alesilor neamului fata de munca. In loc sa dea un exemplu, au dat, ca in atatea randuri, un contraexemplu.

Dar la ce sa ne mai putem astepta de la Parlament dupa "martea neagra"? Deja chestii din astea marunte trec aproape neobservate.

Citeste si:
Şedinţe la PNL şi PSD: Se finalizează numirile de secretari de stat şi şefi de agenţii
Şedinţe la PNL şi PSD: Se finalizează numirile de secretari de stat şi şefi de agenţii
Conducerile PNL şi PSD se reunesc luni dimineaţă, 6 decembrie, după o pauză de o săptămână în care Parlamentul s-a aflat în vacanţă, după Ziua Naţională de 1 Decembrie....
Liviu Dragnea a rămas fără iubita tinerică! Ce legătură are Codrin Ștefănescu: ”În viața mea nu m-am băgat într-o chestie internă”
Liviu Dragnea a rămas fără iubita tinerică! Ce legătură are Codrin Ștefănescu: ”În viața mea nu m-am băgat într-o chestie internă”
Fostul politician Liviu Dragnea (59 de ani) s-a despărțit de iubita Irina Tănase (28 de ani), simțindu-se înșelat de partenera sa cu un fost iubit al acesteia. Apropiat al cuplului, Codrin...