Transport cu avionul doar pentru parlamentarii Puterii?

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 16:46
2005 citiri
Transport cu avionul doar pentru parlamentarii Puterii?
Foto: Arhiva

Zapada creeaza probleme senatorilor si deputatilor din toata tara care trebuie sa ajunga la Bucuresti pentru votul pe care trebuie sa-l dea, joi, Guvernului Ungureanu.

La Constanta, insa, lucrurile au stat un pic altfel: se pare ca de pe aeroportul Mihai Kogalniceanu, care nu mai opereaza curse interne, a reusit sa decoleze un avion care a transportat spre Capitala numai parlamentari ai Puterii. Cei ai Opozitiei nu au mai avut loc.

Romania, paralizata de zapada - vezi drumurile inchise

"E vorba de transport cu avionul doar pentru parlamentarii Puterii. Cum se poate ca, in calitate de parlamentar, sa fii chemat la munca si sa nu poti sa ajungi pentru ca nu ai loc in avion?", a confirmat senatorul din partea PNL, Puiu Hasotti, miercuri, intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Pe de alta parte, prim-vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur, intrebat daca a existat un transport aerian care i-a adus la Bucuresti doar pe senatorii si pe deputatii Puterii, a negat aceste informatii.

Blocati au fost si deputatii Amet Aledin, din partea Uniunii Democrate a Tatarilor Turco-Musulmani din Romania, si Zanfir Iorgus, tot in partea PNL, care au ramas inzapeziti cu masina dupa ce n-au gasit avion sau tren care sa-i duca la Bucuresti.

Aledin si Iorgus au ramas blocati in trafic la Fetesti, intr-o masina, timp de cateva ore, dupa care au facut cale intoarsa spre Constanta. "Impreuna cu deputatul Zanfir Iorgus am vrut sa plecam cu trenul la Bucuresti, dar la ora 05.00 am constatat ca acesta a fost anulat si am pornit la drum cu o masina, insa la Fetesti am ramas blocati in trafic. Ne-am intors la Constanta pentru ca sunt toate drumurile inchise si trenurile anulate", a declarat deputatul Amet Aledin.

Premierul Ungureanu si-a anuntat ministrii - Votul se da joi, in lipsa Opozitiei

Tot miercuri, compania Tarom a anuntat ca organizeaza curse speciale Bucuresti - Mihail Kogalniceanu: "Pentru a veni in sprijinul celor care au ramas in Bucuresti, din cauza conditiilor meteorologice, compania Tarom organizeaza curse speciale Bucuresti - Mihail Kogalniceanu. Pretul unui bilet este de 150 de euro".

Pe de alta parte, nu se intelege clar daca cursele sunt dus si intors, mai exact, daca exista si curse Constanta - Bucuresti, nu doar Bucuresti - Constanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#avion Constanta parlamentari Putere Opozitie, #Puiu Hasotti Constanta Bucuresti, #Mihai Razvan Ungureanu vot joi , #parlamentari