Ziare.com

Grebla: O comisie parlamentara pentru inchisorile CIA ar fi ineficienta

Marti, 11 Septembrie 2012, ora 18:27

   

Grebla: O comisie parlamentara pentru inchisorile CIA ar fi ineficienta
Liderul senatorilor juristi, Toni Grebla, a declarat marti ca nu este cazul reluarii de catre o comisie parlamentara a cercetarii presupuselor inchisori CIA pe teritoriul Romaniei, in urma unei rezolutii adoptate in acest sens de Parlamentul European.

"Problema este ca o comisie parlamentara care sa ancheteze niste fapte comise in urma cu zeci de ani, ar fi, dupa parerea mea, o comisie ineficienta. Trebuie sa vedem daca Parlamentul ne ofera argumente in plus, ne solicita si ne ridica alte cai pe care sa desfasuram noi, sau alte autoritati ale statului, o verificare. Altfel, sa verificam ceea ce am mai verificat o data si sa comunicam acelasi raport, nu cred ca este cazul. Asteptam insa sa vedem poate ne furnizeaza alte indicii, cai de urmat pe care sa investigam un anume fapt. Altfel, a relua ancheta este un lucru absolut inutil", a declarat Grebla.

Parlamentul European a adoptat marti o rezolutie prin care cere statelor europene, in principal Lituaniei, Poloniei si Romaniei, sa continue investigatiile legate de existenta presupuselor inchisori ale CIA pe propriile teritorii la inceputul anilor 2000.
Sursa: rNews

Articol citit de 1177 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor