Un deputat propune ca parlamentarii corupti sa nu mai beneficieze de imunitate

Sambata, 25 Octombrie 2014, ora 09:22

   

Un deputat propune ca parlamentarii corupti sa nu mai beneficieze de imunitate
Deputatul PNL Octavian Popa a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca spera ca pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor, sa se introduca "si ridicarea imunitatii altor parlamentari care sunt implicati in cazuri de coruptie".

"Sper ca luni sa se introduca si ridicarea imunitatii altor persoane care se afla intr-o situatie speciala. Cred ca Victor Ponta, daca doreste cu adevarat reformarea partidului, va dovedi acest lucru cerandu-le demisia tuturor parlamentarilor PSD implicati si cercetati in scandaluri penale. Institutia Parlamentului este confundata cu aceste persoane foarte vizibile, dar nu toti parlamentarii sunt infractori sau suspectati de fapte de natura penala", a declarat deputatul PNL.

Mafia retrocedarilor: Sedinta de urgenta in Parlamentul pentru Hrebenciuc si Adam - isi pierd imunitatea?

El si-a exprimat speranta ca situatia inregistrata la inceputul acestei saptamani, cand solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de incuviintare a arestarii preventive a deputatului conservator Ion Dinita a fost amanata de plenul Camerei Deputatilor din cauza lipsei cvorumului, in sala fiind prezenti doar 116 deputati din totalul de 403, nu se va repeta saptamana viitoare.

Prea multe anchete blocate de Parlament: CSM, unda verde pentru ridicarea mai rapida a imunitatii

In aceeasi conferinta de presa, purtatorul de cuvant al organizatiei judetene a PDL, Dan Balan, a declarat ca a depus vineri la Biroul Electoral Judetean o sesizare privind distribuirea de catre angajatii companiei Posta Romana a pliantelor cu mesaj denigrator la adresa candidatului ACL la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis.

"Exista precedente create in alte judete prin deciziile luate de birourile electorale pentru ca distribuirea pliantelor sa fie oprita", a mentionat Balan.

Totodata, liderii ACL au anuntat ca vor contesta decizia aprobata vineri, in timpul sedintei Consiliului Judetean, de inlocuire a vicepresedintelui institutiei, George Siscu.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2336 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
info
rank 5
Ce cretinitate!
Si ceilalti, necorupti, de ce ar avea nevoie de imunitate? De ce ai nevoie de imunitate daca esti cinstit?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor