Vezi unde isi vor petrece parlamentarii concediul

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 07:22
1202 citiri
Vezi unde isi vor petrece parlamentarii concediul
Foto: Arhiva

Dupa un an de munca asidua in Parlament, politicienii romani isi planuiesc binemeritata vacanta.

Daca in anii trecuti, multi dintre ei au trecut granita pentru a-si petrece concediul, in acest an, pare-se ca Romania va fi destinatia preferata a alesilor.

Potrivit Puterea, preferat ramane litoralul romanesc, in special statiunea Mamaia, dar si Delta Dunarii.

Astfel, deputatul PSD Bogdan Niculescu-Duvaz spune ca nu va fi nici o diferenta fata de concediul trecut: "In general, o sa stau acasa. O sa merg la mare o saptamana, pe litoralul romanesc. Nu am ales inca statiunea".

La randul sau, deputatul UDMR Antal Istvan va fi in trei locuri: "O sa merg intai la mama, in judetul Brasov. Apoi o sa stau doua saptamani la bai, langa Harghita, undeva unde face bine la genunchi. Si o sa mai merg cateva zile la mare. Nu am decis inca daca in Bulgaria sau in Turcia".

Vacanta de parlamentari: senatori in vizita oficiala in China si Tibet

Deputatul PSD Constantin Nita spune ca face vacanta "loco". "Eu sunt adeptul petrecerii vacantelor acasa. Mai avem si ceva treaba, ca sunt si parlamentari care mai si muncesc. Si unde e mai frumos ca acasa? E si zona frumoasa de munte, aici la Brasov. Va invit si pe dvs. daca vreti!".

Deputatul PSD Adrian Mocanu tine sa atraga atentia ca "nu are planuri extraordinare, exotice". Va merge in cateva weekenduri la mare. "Prefer Mamaia. La bulgari am fost acum cativa ani si nu mi-a placut", a povestit el.

Senatorul UNPR Liviu Campanu spune ca nu va avea multa vacanta, pentru ca are si garzi de facut, ca medic, munca pe care o face in paralel cu cea din Parlament. Totusi, va merge "o saptamana in Delta, la sfarsitul lui august, la niste prieteni".

Senatorul independent Vasile Ion, din grupul PNL, "abia ajuns acasa de la Comisii", se gandeste la iesiri in natura: "Am si eu un hobby: imi place pescuitul si o sa merg la cateva partide. La Dunare, de exemplu la Dunavat. O sa stau cateva zile, cat tine permisul. Cazarea, la localnicii din zona. Apoi o sa trec cateva zile pe la mare. La Mamaia".

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#parlamentari vacanta, #politicieni vacanta, #deputati concediu, #vacanta parlamentara , #parlamentari