Catalin Radulescu "mitraliaza" PSD dupa excluderea din partid: "Gruparea inculto-masonica-securoida care conduce acum marele PSD nu poate ajunge la rezultatele lui Liviu Dragnea"

Vineri, 11 Septembrie 2020, ora 07:14
14779 citiri
Catalin Radulescu "mitraliaza" PSD dupa excluderea din partid: "Gruparea inculto-masonica-securoida care conduce acum marele PSD nu poate ajunge la rezultatele lui Liviu Dragnea"
FOTO Facebook/Catalin Radulescu

Deputatul Catalin Radulescu prezinta, pe Facebook, "adevaratele motive" ale excluderii sale din PSD, sustinand ca a sesizat "existenta unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau si calitatea de informatori sau ofiteri acoperiti ai serviciilor si care il inconjurasera pe Liviu Dragnea", grup din care ar face parte, intre altii, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Claudiu Manda, Olguta Vasilescu, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu si Mihai Fifor.

El ii critica si le aduse diverse acuzatii acestora, spunand ca Tudose ar fi afirmat ca va "face" cel putin 100 de milioane de euro ca premier si numindu-l pe Manda "colorat". Radulescu afirma ca "gruparea inculto-masonica-securoida care conduce acum marele PSD" nu poate ajunge "la rezultatele lui Liviu Dragnea", neavand "nici flerul, nici spiritul de luptator al lui". "Excluderea mea a fost pentru mine, un moment de usurare, pentru ca imi era greata sa va aud si sa va privesc", spune Radulescu.

Catalin Radulescu da explicatii, intr-o postare pe Facebook, membrilor si simpatizantilor PSD, "care trebuie sa stie adevarul".

"Niciodata nu raman dator, gruparii mafiote! Nu am avut nicio reactie la cald dupa excluderea mea din PSD pentru ca mi-am pus ideile cap la cap, si a trebuit sa primesc o binecuvantare, insa e datoria mea morala sa spun celor care ma cunosc si ma indragesc, prietenilor si prietenelor mele, fanilor, primarilor Psd (care ma iubesc pentru legile mele care au zguduit Ani), ceea ce stiu si care sunt de fapt adevaratele motive ale excluderii mele", afirma el.

Radulescu spune ca "noul PSD, clamat de Ciolacu, Grindeanu & Stanescu" este format "100% numai din oamenii lui Dragnea toti fiind pusi in functii de Dragnea": Tudose - ministru si premier; Ciolacu - lider de grup si vicepremier; Firea - primar; Grindeanu - ministru si premier; Stanescu - ministru; Olguta Vasilescu - ministru; Manda - presedinte de comisie si europarlamentar; Negrescu - ministru si europarlamentar.

"Toti acesti indivizi sunt creatia lui Liviu Dragnea si tot ei sunt principalii organizatori de puciuri in PSD in perioada 2014-2018, neavand decat un singur scop in partid, acela de a conduce partidul!", sustine deputatul.

El vorbeste despre un "grup mafiot, format din masoni" care il inconjurasera pe Liviu Dragnea.

"Din 2012 am sesizat existenta unui grup mafiot, format din masoni, dar care aveau si calitatea de informatori sau ofiteri acoperiti ai serviciilor si care il inconjurasera pe Liviu Dragnea, blocand accesul parlamentarilor, al primarilor sau al presedintilor de organizatii, la el, acest grup unit ba prin calitatea de analfabeti, marea majoritate fiind cu studii la universitati private, cu studii la Universitatea Sri si masoni si bineinteles corupti pana in maduva oaselor! grupul e format din: Ciolacu, Tudose, Manda, Olguta Vasilescu, Simon, Talvar, Georgian Pop, Grindeanu, Lucian Sova si Weber, grup la care au achiesat ulterior si Stanescu si Fifor, el fiind condus pana la un anumit moment de Valeriu Zgonea", adauga Radulescu.

Deputatul spune ca acest grup avea rolul de a-si promova membrii in toate functiile de conducere ale Camerei Deputatilor si in ministerele importante.

"Liviu Dragnea a incercat destructurarea acestui grup mafiot in diferite randuri, atunci cand l-a executat pe Valeriu Zgonea, atunci cand l-a executat pe Grindeanu si apoi pe Tudose si Ciolacu, si deschizand discutia in CEx, cu privire la excluderea celor care au universitati la Sri, fapt care i-a facut pe altii care se inscrisesera cu aplomb la Universitatea Sri, asa cum e de exemplu Simona Bucura Oprescu si altii, sa abandoneze imediat aceste cursuri si chiar sa isi stearga din Cv acest aspect", afirma Calatlin Radulescu.

El considera ca "acesti indivizi care conduc acum partidul (cu mici exceptii) sunt uniti prin nulitate, incultura si analfabetism, fiind proveniti din: vanzatori de carnati - Ciolacu; tractoristi - Stanescu; vanzatori de bilete la casa de cultura - Manda, niciunul necunoscand vreo limba strain decat la nivelul << francezei Olgutei Vasilescu >> ".

Radulescu mai spune ca acesita sunt principalii vinovati ai "pierderii de imagine a PSD-ului, fiind promotorii tuturor puciurilor interne impotriva lui Liviu Dragnea in perioada 2014-2019".

"Tot ei sunt cei care au orchestrat caderea guvernului PSD-Dancila, in urma motiunii de cenzura depusa de opozitie in parlament, Ciolacu impreuna cu Manda, Olguta Vasilescu, Stanescu si Benea, determinand trecerea in acea zi, a unor parlamentari Psd din Olt, Dolj si Bacau la Pnl", afirma el.

Catalin Radulescu sustine ca primarii PSD trebuie sa stie ca partidul este in opozitie "deoarece acesti informatori masoni, analfabeti au fost aceia care au ajutat la caderea guvernului Psd, numai si numai pentru a o indeparta pe Viorica Dancila si pe Eugen Teodorovici si pentru a pune mana pe conducerea partidului".

"Cat de prost si de oportunist sa fie acest Grindeanu sa accepte sa faca echipa cu toti aceia care au votat motiunea impotriva lui si a guvernului Grindeanu, absolut toti votand ceea ce le-a cerut Liviu Dragnea, singurii care s-au opus fiind parlamentarii de Timis si Caras, un parlamentar din Gorj, eu si Nicu Banicioiu", adauga el.

Deputatul considera ca DNA "ar trebui sa faca doua lucruri in loc sa piarda timpul: sa il audieze pe Haisam Omar si sa vada ce relatie a existat intre el si Ciolacu si care a fost genul relatiei, sa verifice adjudecarea licitatiei podului Braila-Galati in valoare de 500 milioane euro, relatia intre subcontractorul din Galati si Premierul Tudose (din Braila), sa verifice lucrarile la aeroportul Henri Coanda ale unor constructori din Buzau si relatia cu Ciolacu (din Buzau) in perioada cand era vicepremier fara portofoliu si sa verifice adjudecarea centurii Bacaului in mandatul ministrului Lucian Sova (din Bacau)".

"Cand CEx-ul PSD era reunit sa il demita pe Tudose, pe Tudose nu l-a interesat sa vina la CEx ci ca impreuna cu Ciolacu sa fie prezenti impreuna cu Felix Stroe (sustinut de ei ministru transporturilor, ulterior intrand si el in << fratia inelelor >> ), la semnarea contractului podului de 500 milioane euro, semnarea rapida a acestui contract fiind mai importanta si decat Premierul Japoniei sau prezenta la CEx (prietenii stiu de ce!!!)!", povesteste Radulescu.

El sustine ca Mihai Tudose a spus ca va "face" cel putin 100 de milioane de euro ca premier.

"Tudose isi aminteste masa unde la o terasa ii spunea unui om drag mie, ca va face cel putin 100 milioane euro ca Premier???", adauga Catalin Radulescu.

De asemenea, el afirma ca Paul Stanescu si Marcel Ciolacu au "impus-o" pe Dancila presedinte interimar al PSD, dupa condamnarea lui Dragnea.

"Imediat in aceiasi zi, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea, cine credeti ca a venit in sedinta CEx-ului si a impus-o pe Viorica Dancila, presedinte interimar, cerandu-i Olgutei Vasilescu (care atunci nu era in grupul lor), mie, lui Codrin si altora sa facem un pas in spate, aceiasi Paul Stanescu si Ciolacu, care ulterior, cand Viorica Dancila a pierdut alegerile pentru presedintia Romaniei, au convocat la Camera Deputatilor o intalnire de taina care a precedat, sedinta in forta de a doua zi cand au fost obligati toti vicepresedintii biroului permanent PSD sa isi dea demisia si acest grup a preluat puterea prin lovitura de palat, ilegal si nestatutar!", mai spune deputatul.

Radulescu sustine ca Eugen Teodorovici a fost uzurpat de drepturile si functia conferite prin alegerea lui la Congres, fapt care il obliga sa le faca plangere penala.

"Cer public autoritatilor competente sa inceapa urgent verificarea cheltuirii banilor atat pe vremea cand Fifor a fost secretarul general al partidului (cam 20 milioane euro) cat si pe vremea interimatului Ciolacu-Stanescu (tot cam 20 milioane euro), ce contracte s-au semnat si unde au ajuns de fapt banii partidului nostru!", adauga el.

Catalin Radulescul il ataca dur pe Mihai Fifor - "un individ ajuns din bibliotecar si filozof, ministru << plenipotentiar >> (...) el nepricepandu-se la nimic, un individ care minte asa cum bea apa, va reamintesc cum a negat cand cerea unui primar la congres sa il huiduie pe Marian Oprisan, sau cum a negat ca a semnat lista pucistilor impotriva lui Liviu Dragnea".

"Ceea ce este interesant este ca atunci cand a fost demis Tudose din postura de premier, si aparuse pe buzele unora propunerea cu Fifor, Liviu Dragnea ne-a spus ca nu vrea sa puna un alt ofiter acoperit Premier dupa ce fusese fortat sa il puna pe Grindeanu si Tudose! Tot interesant de stiut ca acest obedient Fifor, a fost salvat de Codrin si de mine in ultimul CEx dinaintea campaniei pentru alegerile prezidentiale, atunci cand Stanescu si Manda au cerut demiterea lui din secretar general pe motiv ca acesta discuta cu primarii din Olt sa il schimbe pe Stanescu, si iata cum imediat cand Ciolacu si Stanescu au spus ca s-au furat bani din banii partidului in perioada cand Fifor era secretar general, oportunistul Fifor a trecut si el in gruparea lor! (oare de ce? )", afirma Catalin Radulescu.

El ii critica si pe Olguta Vasilescu si pe Claudiu Manda.

"Olguta Vasilescu, fericita detinatoare a unei vile in Craiova (si nu numai), impreuna cu << coloratul >> Manda (protectorul clanurilor de interlopi craiovene), e cea care pe rand ba a fost ministru muncii, viitoarea nasa a lui Liviu Dragnea, sefa de campanie a Vioricai Dancila (tare campanie finalizata cu pierderea alegerilor), unul din Orchestratorii caderii guvernului PSD Dancila la motiune si mai nou vicepresedinte in gruparea Ciolacu; aceasta individa (de care Vadim si altii aveau ce povesti, dar si Codrin) a fost cea care a incercat sa il impuna pe betivul notoriu Manzana ca presedinte al PSD Arges pe timpul lui Liviu Dragnea, Dragnea opunandu-se categoric si reusind impreuna cu Stanescu si Ciolacu la alegerile din 2020", spune deputatul.

El adauga ca Olguta Vasilescu ar trebui "sa ii poarte macar respect lui Dragnea, pentru felul in care la nunta ei, Liviu le-a cerut tuturor sa dea intre 2000-2500 euro in plic mirilor! ( iese socoteala cu declaratia???)".

"Clingonianul din Razboiul Stelelor, Tudose, un individ care pe vremuri ii cara geanta lui Bunea Stancu, ajutat de Hrebenciuc sa ajunga presedintele comisiei economice, unde se stabileau redeventele pe care urma sa le plateasca OMV-ul statului roman (cele mai mici din Europa - oare de ce!,redevente modificate (in urma controlului efectuat de Curtea de conturi), de catre Liviu Dragnea, si in urma carora s-au putut mari salariile si pensiile; acest individ a fost declarat si dovedit plagiator al lucrarii de doctorat, recunoscand ulterior ca a plagiat, retragandui-se titlul de doctor, individul mintind ca a predat, el de fapt nepredand niciodata, un oportunist care a trecut la Pro Romania, de unde l-a sabotat pe Victor Ponta, impreuna cu Manda si a determinat plecarea a 8 deputati la PNL in ziua motiunii depuse impotriva guvernului PSD Dancila, ajutand la caderea guvernului PSD!", spune Radulescu desore Mihai Tudose.

El revine apoi la Claudiu Manda, aducandu-i mai multe acuzatii.

"In sfarsit Manda << coloratul >> pe care Presedintele Basescu l-a refuzat sa il numeasca in functia de ministru de finante, numindu-l << un rupator de bilete >>, cel care nu rezista in comisia de buget-finante pana la final si prefera sa se duca sa-si tamponeze pe interior nasul, ca doar fiind colorat, vroia sa se albeasca, europarlamentar pus de Liviu Dragnea, fara sa stie nicio limba straina, unul din orchestratorii principali ai caderii Guvernului PSD Dancila, care in ziua motiunii a stabilit cu Ciolacu, Olguta, Stanescu si Benea, trecerea deputatilor din PSD si Pro-Romania la PNL, un << colorat >> incult, care isi permitea sa isi jigneasca fostul presedinte Ponta, care inainte il propusese ministru de finante!", afirma Radulescu.

El sustine ca aceasta este "gruparea inculto-masonica-securoida care conduce acum marele PSD, pe care astia l-au facut atat de mic si pe care il vor baga in opozitie pentru patru multi ani de zile, astia sunt reformatorii PSD-ului, PSD-ul nou, astia sunt aia care vorbeau de tatuci si care vor sa se compare cu Iliescu, Nastase, Geona sau Ponta".

"Nu puteti sa ajungeti in viata voastra la rezultatele lui Liviu Dragnea, nu aveti nici flerul, nici spiritul de luptator al lui, si nu mai aveti ceva analfabetilor, va lipseste patriotismul si dragostea de romani, demnitatea si onoarea, cultura si buna crestere! Asa ca, excluderea mea a fost pentru mine, un moment de usurare, pentru ca imi era greata sa va aud si sa va privesc! Le deplang soarta, colegilor mei intelectuali desavarsiti din partid care nu pot accesa functii politice si administrative din cauza acestei grupari si prietenilor mei, primarii din toata tara care vor suferi din cauza acestor impostori!", isi incheie postarea Catalin Radulescu.

Liderul deputatilor din Partidul Social Democrat, Alfred Simonis, a afirmat, in 1 septembrie, ca patru din cinci parlamentari care au lipsit la motiunea de cenzura au fost exclusi din PSD, iar in cazul lui Carmen Dan se va face o evaluare mai ampla a situatiei deoarece ar exista documente ca este vorba de o situatie medicala complicata.

"Prima decizie este de excludere a patru din cei cinci parlamentari care au lipsit ieri la motiunea de cenzura. Este vorba de domnul deputat Dan Ciocan, domnul Catalin Radulescu, domnul Adrian Todos si doamna Roxana Paturca. Acestia patru au fost exclusi, au fost confirmate deciziile de excludere din partid facute de organizatiile judetene", a spus el.

Listele comune, măr al discordiei între PSD si PNL încă din perioada USL. Cazul Alin Nica ar putea duce la o nouă rundă de epurări în PNL
Listele comune, măr al discordiei între PSD si PNL încă din perioada USL. Cazul Alin Nica ar putea duce la o nouă rundă de epurări în PNL
De când PSD și PNL au decis să aibă candidați comuni la alegerile locale în mai multe județe, inclusiv în Capitală, în interiorul celor două partide au început să apară nemulțumiți....
Lucian Romașcanu, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău. Cine va candida la primăria municipiului
Lucian Romașcanu, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău. Cine va candida la primăria municipiului
Senatorul Lucian Romaşcanu va fi candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Buzău, în timp ce actualul primar al municipiului reşedinţă de judeţ va candida pentru un...
#catalin radulescu, #PSD, #excludere , #partid