Sondaj Ziare.com: Daca duminica ar avea loc alegeri, cu ce partid ai vota?

Luni, 21 Iunie 2010, ora 12:15
8780 citiri
Sondaj Ziare.com: Daca duminica ar avea loc alegeri, cu ce partid ai vota?

PD-L nu mai este ce a fost odata: partidul cel mai iubit de romani si care la orice sondaj iesea pe primul loc.

Cele mai recente cercetari sociologice, efectuate la comanda PSD, PNL si chiar PD-L, arata ca increderea romanilor in democrat-liberali a scazut puternic.

Asadar, potrivit unui sondaj GSS 2000 realizat la comanda PNL, in cazul unor posibile alegeri parlamentare, votul romanilor s-ar orienta in special catre PSD, 36% dintre cei chestionati spunand ca ar vota cu acest partid.

Increderea in Basescu a scazut la 20% - sondaj PD-L

Pe locul doi s-a clasat Partidul National Liberal, care ar obtine 28,2% din voturi, iar pe trei PD-L, cu 19,1% din voturi.

Se pare ca nici sondajele realizate in propria ograda nu le sunt favorabile democrat liberalilor. Un sondaj comandat de PD-L si efectuat de CSOP in perioada 21 mai -1 iunie, intrat in posesia jurnalistilor de la Gandul, arata ca PD-L a scazut in luna mai fata de aprilie cu 10 procente.

Crin Antonescu i-ar bate pe Ponta si Basescu la prezidentiale - sondaj

Traian Basescu, un lider corupt si arogant - sondaj

Potrivit cercetarii, PSD+PC conduce in topul partidelor, cu 33%, urmat de PD-L, cu 25%, si de PNL, cu 24%. In comparatie cu studiile sociologice comandate tot de democrat-liberali in luna aprilie, s-a constatat ca PSD a ramas stabil in preferintele electoratului, iar PD-L a scazut cu nu mai putin de 10%.

In schimb, PNL are o ascensiune spectaculoasa de 4 procente intr-o singura luna. Aceeasi crestere de 4% o inregistreaza in sondajul intern al PD-L si PRM, care are 8%. UDMR se afla la 6%, in timp ce PNG si UNPR au cate 1 procent, iar alte partide 2%.

Boc, Basescu si Videanu, cei mai nepopulari politicieni - sondaj

Ziare.com va invita la vot. Cu ce partid ati vota daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sondaj alegeri parlamentare, #partide sondaj alegeri parlamentare, #PDL PNL PSD , #partid
Comentarii
Poza dom_cenzor
dom_cenzor
rank 3
Spre dezamagirea Ziare.com in general si al tonomatului Leca personal, duminica nu vor avea loc alegeri !!