Gabriela Firea, dezvaluire socanta: "Liviu Dragnea m-a amenintat cu moartea" VIDEO

Duminica, 20 Iunie 2021, ora 22:02
7376 citiri
Gabriela Firea, dezvaluire socanta: "Liviu Dragnea m-a amenintat cu moartea" VIDEO
Gabriela Firea si Liviu Dragnea FOTO Hepta

In cadrul emisiunii "40 de intrebari cu Denise Rifai", care a fost inregistrata si va fi difuzata marti seara, la Kanal D, fostul primar PSD al Capitalei, senatorul Gabriela Firea, a facut o serie de dezvaluiri.

Firea a fost intrebata daca a primit amenintari din partea fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Astfel, la intrebarea reporterului daca a fost amenintata de Liviu Dragnea cu moartea, Gabriela Firea, a raspuns: "M-a amenintat!". Alte cateva raspunsuri au fost puse intr-un promo de cateva secunde al emisiunii care va fi difuzata marti seara, de la ora 23.00.

Senatoarea a mai raspuns si la alte cateva intrebari: "Va temeti ca veti fi mazilita politic de Marcel Ciolacu?" Gabriela Firea: "Orice se poate intampla in politica"/ "Este sotul seful dumneavoastra politic?" Gabriela Firea: "Este stapanul inimii mele"/ "V-au pus viata in pericol problemele de sanatate?" Gabriela Firea: "Nici acum nu se stie diagnosticul".

Dupa Udrea, Viorica Dancila, Cozmin Gusa si Adrian Nastase, la interviurile lui Denise Rifai a mers si Gabriela Firea, acum senator in Parlamentul Romaniei din partea PSD.

#Firea, #Dragnea, #amenintare, #moarte , #partid