Irinel Popescu, interimar in locul lui Piedone la PC Bucuresti

Luni, 21 Noiembrie 2011, ora 17:41
1689 citiri
Irinel Popescu, interimar in locul lui Piedone la PC Bucuresti
Foto: Arhiva

Profesorul Irinel Popescu a fost desemnat in functia de presedinte interimar al organizatiei PC a municipiului Bucuresti, a afirmat liderul conservator Daniel Constantin, luni, cu prilejul Biroului Politic al PC.

"PC considera ca a venit momentul ca si la nivelul Bucurestiului sa incepem sa facem o alta politica, sa schimbam modalitatea in care se prezinta politicienii de la nivelul Bucurestiului", a declarat Daniel Constantin.

El crede ca prin tinuta si reputatia pe care o are profesorul Irinel Popescu se poate da un altfel de mesaj catre bucuresteni.

Presedintele PC a spus ca e vorba de "un mesaj pe care acestia sa il recepteze asa cum trebuie, ca intr-adevar Partidul Conservator si Uniunea Social Liberala, prin oamenii pe care-i va propune de acum inainte, doreste cu adevarat sa reintroduca o scara a valorilor in politica romaneasca si sa nu mai discutam doar asa de oameni care poate zambesc bine la presa, la electorat si oameni care totusi au demonstrat prin cariera profesionala ca reprezinta ceva pentru electorat si dau o anumita nota in ceea ce inseamna alegerea din anul 2012".

Irinel Popescu a spus ca un presedinte interimar are si un mandat limitat si poate capacitati limitate de decizie, dar cu toate acestea isi propune cateva obiective. "Evident, la modul general, reconstructia organizatiei Bucuresti si a organizatiilor de sector, la modul particular poate am sa incep cu prioritatile de care m-am ocupat si pana acum si care sunt sanatatea si invatamantul", a precizat acesta.

El a spus, la modul general, ca organizatia de Bucuresti a PC va sustine in continuare initiativele primarului general Sorin Oprescu in aceste doua sectoare in mod special, deci refacerea spitalelor din Bucuresti, a infrastructurii de sanatate, a unitatilor de invatamant si cercetare in mod special.

"Intrucat dansul (Oprescu n.r.) si-a anuntat dorinta de a candida pentru un al doilea mandat, (n.r. organizatia PC Bucuresti) va sustine acest demers in primul rand in ce ma priveste si din solidaritate de breasla si in al doilea rand deoarece consider ca efectiv a facut ceva la nivelul Bucurestiului", a declarat Irinel Popescu.

Intrebat daca va candida pentru functia de presedinte al PC Bucuresti, el a raspuns ca probabil nu, dar asta va hotari pana la urma PC.

Solicitat sa isi spuna parerea despre despre Cristian Popescu Piedone, Irinel Popescu a afirmat ca nu poate sa se pronunte, pentru ca au fost colegi de partid si ca e probabil un bun primar de sector.

"O organizatie sigur ca are forta pe care i-o dau membrii sai si de aceea poate ca atragerea de cat mai multi oameni care sa participe la acest efort de reconstructie este importanta. Cum spuneam, de aceea mi-am permis sa incep cu initiative in domeniile pe care le stapanesc cel mai bine, deci sa consider invatamantul, cercetarea si sanatatea prioritati, iar celelalte vor veni de la sine poate si pe aceasta durata limitata a mandatului meu interimar, poate si ulterior", a spus Irinel Popescu.

Intrebat care e primul lucru pe care-l va face la PC Bucuresti, el a raspuns ca va evalua capacitatile actuale ale organizatiei, incepand de la structura si de la punctele de sprijin pe care le are in fiecare dintre organizatiile de sector si dupa aceea va incerca sa vada unde pot fi ameliorate lucrurile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Irinel Popescu Partidul Conservator, #PC Bucuresti, #Piedone Partidul Conservator , #partid