Orban, despre incidentul in care a fost imbrancit: "De cand sunt eu in PNL nu am vazut bodyguarzi care sa fie implicati in procesul de votare"

Miercuri, 07 Iulie 2021, ora 18:48
7874 citiri
Orban, despre incidentul in care a fost imbrancit: "De cand sunt eu in PNL nu am vazut bodyguarzi care sa fie implicati in procesul de votare"
Ludovic Orban, incident la alegerile interne din Sectorul 4 FOTO Captura Digi24

Ludovic Orban a precizat, despre episodul de marti in care a fost imbrancit de catre agentii de paza la alegerile interne pentru PNL Sector 4, ca de cand este in partid nu a vazut bodyguarzi care sa fie implicati in procesul de organizare a procedurii de votare. Liderul liberalilor a explicat ca agentii de paza nu l-au recunoscut, in prima faza, si de aceea nu l-au lasat sa intre pe scena.

"Ce s-a intamplat aseara nu este corect. De cand sunt eu in PNL nu am vazut bodyguarzi care sa fie implicati in procesul de organizare a procedurii de votare. As prefera sa nu va povestesc. Evident ca bodyguarzii care pazeau scena nu m-au recunoscut in prima faza si nu m-au lasat sa intru pe scena", a afirmat Ludovic Orban, miercuri la Parlament, la finalul sedintei coalitiei de guvernare.

Intrebat de ce a fost acceptata prezenta agentilor de paza la acel eveniment, liderul PNL a raspuns: "Eu nu am acceptat prezenta bodyguarzilor si, pana la urma, bodyguarzii si-au vazut de treaba dupa interventia mea, dar cu mare rezistenta din partea colegilor mei. Dar este un amanunt pe care nu vreau sa il comentez. Eu sunt o garantie ca nu este nevoie de bodyguarzi atunci cand se organizeaza alegeri interne".

Chestionat despre faptul ca unii lideri ai PNL au spus ca a mintit atunci cand a sustinut ca a fost imbrancit de bodyguarzi, Orban a replicat: "Da, da. Nici nu erau de fata domnii. Ei si-au tinut cuvantarile doua ore, dupa care au plecat. Episodul s-a petrecut ulterior cuvantarilor si ulterior sustinerii

discursurilor".

Filmul "imbrancelii"

Asa cum era de asteptat, avand in vedere lupta acerba dintre Ludovic Orban si Florin Citu pentru sefia Partidului National Liberal (PNL), alegerile de la Sectorul 4 nu au fost lipsite de incidente. La scurt timp dupa reconfirmarea lui Pavel Popescu in funtea filialei, mai multe site-uri de stiri si televiziuni au sustinut ca presedintele PNL Ludovic Orban a fost imbrancit la eveniment de catre bodyguarzii care ar fi fost angajati chiar de catre Pavel Popescu. Imaginile cu bodyguarzii prezenti la alegerile PNL Sector 4 au facut inconjurul site-urilor de stiri, iar reactiile din tabara lui Ludovic Orban nu au intarziat sa apara.

Astfel, Adrian Moraru, secretar general adjunct al PNL Bucuresti si unul dintre oamenii apropiati lui Ludovic Orban a scris ca alegerile de la PNL Sector 4 au fost marcate de o premiera trista pentru PNL: "niste gorile cu ceafa lata platite sa << faca ordine >> si care i-au zis sa faca pasi lui Ludovic Orban".

Eveniment Quarterly Report

Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
Călători la spital după ce două trenuri s-au ciocnit într-o gară. Accidentul s-ar fi produs pe o ”linie privată de lângă calea principală”
Călători la spital după ce două trenuri s-au ciocnit într-o gară. Accidentul s-ar fi produs pe o ”linie privată de lângă calea principală”
Mai mulți călători au fost răniți vineri, 30 septembrie, după ce două trenuri s-au ciocnit într-o gară din nordul Scoţiei. „În jurul orelor 19.00 (18.00 GMT), vineri (…) ni s-a...
#Ludovic Orban PNL, #incident, #imbranceala, #PNL , #partid