Noua Dreapta isi face partid: Vrea sa salveze neamul de la o disparitie ordonata

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 14:30
8383 citiri
Noua Dreapta isi face partid: Vrea sa salveze neamul de la o disparitie ordonata
Foto: Noua Dreapta

Asociatia Noua Dreapta, care a organizat numeroase proteste, fie fata de comunitatea gay, fie fata de venirea refugiatilor in Romania, si-a facut partid.

Astfel, Partidul Noua Dreapta a fost inregistrat oficial miercuri, in urma unei decizii definitive si irevocabile a Tribunalului Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa al formatiunii remis Ziare.com.

"Astazi, 4 noiembrie a.c., a ramas definitiva si irevocabila hotararea Tribunalului Bucuresti de inregistrare a Partidului Noua Dreapta, pronuntata in data de 28 septembrie a.c. Reamintim faptul ca Adunarea de Constituire a Partidului Noua Dreapta a avut loc in data de 23 mai a.c., devenind astfel primul partid constituit conform noii legi a partidelor politice 114/2015", se arata in documentul citat.

Partidul Noua Dreapta "intruchipeaza o dreapta nationala, crestina si sociala, in opozitie cu dreapta liberala, anti-nationala, atee si oligarhica" si "vrea sa salveze Statul si Neamul Romanesc de la disparitia ordonata de artizanii globalizarii".

Programul Partidului Noua Dreapta cuprinde 25 de obiective esentiale, printre care "unificarea Romaniei si a Republicii Moldova dupa modelul RFG/RDG, confiscarea averilor ilicite, reducerea polarizarii societatii in bogati si saraci, eradicarea saraciei, protejarea sacralitatii familiei prin definirea constitutionala a casatoriei ca uniune intre un barbat si o femeie, destructurarea clanurilor interlope", precum si "asigurarea independentei energetice a Romaniei si formarea unei noi clase politice".

Conducerea interimara a partidului pana la congres este asigurata de presedintele Tudor Ionescu, un avocat in varsta de 37 de ani, vicepresedintele Alexandru Nastase, istoric in varsta de 33 de ani, si secretarul general Dorin George Lala, consultant financiar, de 42 de ani.

Noua Dreapta a organizat mai multe proteste, in vara, fata de repartizarea imigrantilor ilegali in Romania.

Protest la sediul Comisiei Europene din Bucuresti - Ce i se cere lui Iohannis

Refugiatii nu reprezinta singura categorie care ii deranjeaza pe membrii Noii Drepte. Acestia ies in strada de fiecare data cand in tara noastra au loc parade gay, protestand fata de homosexuali, intr-un asa-zis "mars pentru normalitate".

Noua Dreapta a mai manifestat si impotriva construirii controversatei moschei in Bucuresti, precum si impotriva liderilor maghiari din tara noastra.

Moschee uriasa in Bucuresti, pe un teren oferit gratis de Guvern: Se cere referendum

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#partid Noua Dreapta, #Noua Dreapta gay, #Noua Dreapta proteste , #partid