Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

PP-DD mai pierde un parlamentar: Constantin Popa, exclus din partid

Marti, 02 Iulie 2013, ora 10:23
2046 citiri
PP-DD mai pierde un parlamentar: Constantin Popa, exclus din partid
Foto: Actualitatea Buzoiana

Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) a mai pierdut un parlamentar, dupa ce senatorul Constantin Popa a fost exclus din partid, luni seara, in urma sedintei Biroului National de Coordonare.

Informatia a fost confirmata de Eduard Dumitrascu, liderul PP-DD Buzau, marti dimineata, pentru Observatorul Buzoian.

"Nu stiu ce as putea sa va spun mai intai din cele facute de domnul senator Constantin Popa in perioada scursa de la preluarea mandatului de senator, insa cred ca am fost, pana acum, mult prea ingaduitor", a motivat liderul filialei Buzau a Partidului Poporului.

Patru deputati si-au dat demisia din PP-DD (Video)

La randul sau, Constantin Popa a confirmat informatia privind excluderea sa din partid, precum si precum relatia tensionata dintre el si Eduard Dumitrascu, care persista de la alegerile din decembrie.

"Nu-i mare lucru. Eu cu Dumitrascu nu m-am inteles niciodata de la alegerile din decembrie. El a reclamat un comportament inadecvat al meu. El mi-a spus niste lucruri...", a declarat Popa, marti dimineata, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Membru al PP-DD de la alegerule locale din vara lui 2012, cand a castigat un mandat de consilier local, Constantin Popa a candidat pentru un post de senator din partea partidului, la alegerile din decembrie. Desi colegiul in care a candidat a fost castigat de un social-democrat, in urma redistribuirii voturilor, Popa s-a ales cu un mandat de senator.

Plecarea lui Constantin Popa din PP-DD nu este tocmai o supriza, zvonurile legate de o decizie in acest sens existand inca din primavara. Atunci se zvonea ca Popa ar vrea sa migreze la Partidul Conservator, unde ar fi urmat sa preia functia de lider al PC Buzau. Totusi, miscarea nu s-a mai facut, functia de lider al PC Buzau fiind preluata, in cele din urma, de un alt fost PP-DD, deputatul Gigi Coman.

PP-DD mai pierde un parlamentar: Un senator a trecut la PC

Dupa alegerile din decembrie 2012, partidul lui Dan Diaconescu a pierdut parlamentari pe banda rulanta. Doar in luna mai patru deputati si-au dat demisia din Partidul Poporului. Este vorba despre Viorel Blajut, Ovidiu Ioan Dumitru, Aurelian Mihai si Ion Scheau, care erau nemultumiti ca liderul de grup din Camera Deputatilor, Radu Popa, fusese exclus din partid.

De asemenea, la sfarsitul lunii martie, deputatul Gheorghe Coman a demisionat din PP-DD si a devenit membru al Partidului Conservator, dupa ce fusese ales deputat de Bacau pe listele partidului lui Dan Diaconescu.

PP-DD pierde parlamentari pe banda rulanta: Un deputat a trecut la PC

Decizia lui Coman a venit ca urmare a demisiei din partid a unui alt parlamentar PP-DD, Cristian Danut Mihai, ales senator intr-un colegiu Braila, care a aderat, tot in luna martie, la grupul parlamentar al Partidului Conservator.

In luna februarie, deputatul PP-DD de Bucuresti Romeo Nicoara a anuntat ca paraseste partidul lui Dan Diaconescu pentru PNL. Tot in luna februarie, deputatul Cezar Cioata, ales pe listele Partidului Poporului intr-un colegiu din Suceava, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, a anuntat ca a demisionat din partid si s-a inscris in Partidul Conservator.

Deputatul PP-DD Cezar Cioata a parasit partidul si a trecut la PC

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Constantin Popa exclus PP DD, #senator exclus Partidul Poporului, #parlamentari exclusi PP DD, #demisii Partidul Poporului , #partid