Preda: Unii democrat-liberali nu se duc de frica la TV

Duminica, 11 Aprilie 2010, ora 15:22
3792 citiri
Preda: Unii democrat-liberali nu se duc de frica la TV

Europarlamentarul PD-L Cristian Preda spune ca unii democrat-liberali se duc la televiziuni si aduc argumente "proaste" in cadrul dezbaterilor, care fac rau partidului, si l-a dat ca exemplu pe secretarul de stat Marcel Hoara, despre care spune ca este o povara pentru PD-L in privinta comunicarii.

"Se duc unii (la televiziuni n.r.) care nu numai ca nu au argumente, dar se duc cu argumente proaste, care ne fac rau. (...) Hoara, de pilda. Este o mare povara pentru PD-L. Si mai sunt si altii. Pentru ca nu argumenteaza in mod convingator", a spus Preda. El a afirmat ca Marcel Hoara este un exemplu "clasic" de povara pentru comunicarea partidului.

El a mai spus ca alti reprezentanti ai PD-L nu accepta sa mearga la dezbaterile televizate pentru ca "nu au argumente".

"Unii nu se duc de frica (la posturile de televiziune n.r.). Cati va raspund la telefon si va spun: << este off ceea ce va spun >> (neoficial n.r.). Cati sunt surse si cati va dau declaratii? Dau pe surse pentru ca nu au curajul sa-si asume", s-a adresat el ziaristilor.

"Eu am spus demult, inainte sa intru in politica: vad ca exista ziaristi politizanti, dar odata intrat in politica nu poti sa ignori acest lucru. Faptul ca trebuie sa dialoghezi cu ei este un dat natural, este parte din acest peisaj", a adaugat Cristian Preda.

Intrebat care reprezentanti ai PD-L ar putea reprezenta partidul in mod convingator in dezbaterile televizate, europarlamentarul i-a nominalizat pe Adriean Videanu si Vasile Blaga.

Biroul Permanent National al PD-L a hotarat joi ca democrat-liberalii sa nu mai participe la dezbaterile organizate de Realitatea TV si Antena 3, acuzand modul in care cele doua cele doua posturi de televiziune prezinta activitatea Guvernului si a partidului. Ulterior, Cristian Preda a anuntat ca el va participa la dezbaterile televizate ale celor doua posturi, deoarece doreste sa se implice in campania electorala a colegei sale de partid, Teo Trandafir, pe care nu ar putea sa o sustina daca ar respecta decizia conducerii PD-L.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cristian Preda, #Marcel Hoara, #povara PDL, #comunicare PDL , #partid
Comentarii