Sotul Monicai Iacob-Ridzi a demisionat din toate functiile din PDL

Joi, 06 Februarie 2014, ora 19:42
4913 citiri
Sotul Monicai Iacob-Ridzi a demisionat din toate functiile din PDL
Foto: Arhiva

Primarul din Petrosani, sotul fostului ministru Monica Iacob-Ridzi a demisionat, joi, din toate functiile pe care le detine in PDL.

Tiberiu Iacob-Ridzi a invocat "anumite rezerve ale partidului" fata de el, insa a precizat ca va ramane in continuare un membru al formatiunii politice, relateaza Mediafax.

"Incepand de astazi (joi - n.red.) raman simplu membru al PDL. Va aduc la cunostinta ca mi-am depus demisia din toate functiile politice pe care le detin in acest partid, respectiv cea de presedinte al Biroului Permanent Local al PDL Petrosani si de prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PDL Hunedoara", a declarat edilul din Petrosani.

El a spus ca partidul a avut "anumite rezerve", mentionand ca el a ramas loial PDL-ului si atunci cand democrat-liberalii au vrut sa o excluda pe fosta sa sotie, Monica Iacob-Ridzi.

"In urma cu 17 ani, cand am intrat in viata politica impreuna cu sotia mea, mi-am imaginat ca intr-un partid precum PDL suntem ca intr-o mare familie. Intotdeauna am pus pe primul plan al vietii mele munca de partid, sacrificand, de nenumarate ori, viata de familie. In toti acesti ani am fost alaturi de PDL si la bine, dar mai ales la greu. Am trecut prin campanii electorale deosebit de grele, atat in Petrosani, cat si peste tot in Valea Jiului si in judetul Hunedoara.

Din 2007 am adus PDL trei mandate de primar, obtinand intotdeauna un numar de voturi situat peste media generala a partidului. Din pacate am simtit in ultimii ani, tot mai des, anumite rezerve ale partidului fata de mine, fata de rezultatele mele politice si fata de comunitatea pe care o reprezint. Nu am abandonat familia PDL nici atunci cand cei care stiau ca sotia mea este o victima a unei facaturi josnice, in loc sa ia atitudinea normala si morala a unui partid politic de tinuta, cautau solutii pentru a o da la o parte din viata politica. Din cauza tuturor acestor motive, am luat decizia de a renunta la toate functiile mele politice din PDL", a adaugat Tiberiu Iacob-Ridzi.

Monica Iacob Ridzi, condamnata la 5 ani de inchisoare cu executare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat-o, la sfarsitul lunii ianuarie, pe Monica Iacob-Ridzi la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul de abuz in serviciu si coruptie in legatura cu contractele acordate fara licitatii la manifestarile de Ziua Tineretului din 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tiberiu Iacod Ridzi demisionat PDL, #primat Petrosanu demisie PDL, #sot Ridizi demisie PDL , #partid
Comentarii
M
mister pedros
rank 5
Tiberiu, treci repede in fanilia buzatei, ca Basescu mai are cheile