Vicepresedinte PSD Gorj a demisionat si a trecut la independenti

Vineri, 30 Aprilie 2010, ora 18:38
1943 citiri
Vicepresedinte PSD Gorj a demisionat si a trecut la independenti

Vicepresedinte PSD Gorj, Marius Vlaicu, si-a dat demisia vineri din partid pentru a se inscrie in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, fiind desemnat presedinte interimar al organizatiei judetene a formatiunii.

Fostul vicepresedinte al PSD Gorj sustine ca nu mai putea ramane in aceasta formatiune politica, pentru ca a acumulat in ultima perioada foarte multe nemultumiri, legate in special de promovarea in functii. In ultima perioada, Marius Vlaicu a fost vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD si presedinte al organizatiei de tineret a PSD. A fost membru PSD timp de 20 de ani. Vestea parasirii partidului i-a luat prin surprindere pe cei care conduc PSD.

Marius Vlaicu a declarat ca a fost, insa, atentionat de Ion Calinoiu, presedintele executiv al PSD Gorj, caruia i-a comunicat vineri dimineata intentia de a pleca din partid, ca trebuie sa renunte si la functia de director al Parcului Industrial de la Sadu.

"Tot timpul mi s-au pus piedici in ceea ce priveste functiile pe care le puteam ocupa. Nu am fost promovat. Picatura care a umplut paharul a fost in anul 2009, am fost propus pentru postul de prefect si colegii mei, dupa ce ma propusesera, au trimis la Bucuresti doar un singur CV, al lui Ion Florescu.

M-au dezamagit si cand am candidat pentru functia de secretar general adjunct in Ministerul Educatiei, si, desi am luat concursul de functionar public, colegii mei de partid, dna. Ecaterina Andronescu si Mihnea Costoiu, mi-au retras dosarul si au numit pe altcineva in aceasta functie.

De asemenea, am demisionat si din cauza provocarii pe care am primit-o ieri (n.r.-joi). La cei 40 de ani, am fost solicitat de catre reprezentantii UNPR sa coordonez, la nivel judetean, activitatea acestei organizatii si, totodata, am fost numit presedinte interimar al acestei filiale judetene", a declarat Marius Vlaicu.

Gestul sau va fi urmat si de alti reprezentanti ai PSD, Vlaicu anuntand ca va fi coleg in noua formatiune politica si cu Glomnicu Alexandru, consilier judetean din partea PSD, dar si cu cel care s-a bucurat o buna perioada de timp de sustinere liberala, actualul director adjunct de la Vama, Gheorghe Cocina.

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei este condusa la nivel national de Gabrirel Oprea, avandu-l ca presedinte de onoare pe Cristian Diaconescu. Lansarea oficiala a UNPR va avea loc sambata la Bucuresti.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#vicepresedinte PSD Gorj demisie, #Marius Vlaicu demisie PSD, #Marius Vlaicu independenti UNPR , #partid