Personalitati marcante in ipostaze amuzante (Galerie foto - partea II)

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 20:48
4617 citiri
Personalitati marcante in ipostaze amuzante (Galerie foto - partea II)
Foto: Big Picture

Continuam seria de imagini, inceputa luni, cu personalitatile de vaza ale lumii, surprinse in ipostaze neasteptate.

Instantaneele au fost si sunt totdeauna mai gustate de public decat cliseele oficiale, aranjate anume ca sa arate bine.

Instantanele au darul sa starneasca uneori haz, fara sa supere pe nimeni, intrucat ceea ce este autentic, nu poate deranja. Dimpotriva, ipostaza neasteptata umanizeaza sablonul de VIP al personaitatilor.

Prima Doamna a Statelor Unite isi mentine conditia fizica, facand fitness. Mimica lasa de inteles ca nu se credea fotografiata.

Oare cine pariaza pe Angela Merkel?

Politicieni de vaza ai Frantei intoneaza "La Marseillaise". Cand se intoneaza la noi "Desteapta-te, romane", nu multi deschid gura. Majoritatea nu stiu versurile.

Imagine perfecta, dar fara sonor; altfel, am stii ce spune fiecare. Dar tot n-am stii ce gandeste fiecare.

Doamna Christine Lagarde, pe atunci ministru de Finante al Frantei, astazi director General al FMI. Este greu de dedus daca i-a venit, deodata, o idee sau daca vrea sa se impuste cu degetul in tampla.

Surprinderea domnului Nicolas Sarkozy este atat de expresiva, incat te convinge ca, daca se facea actor, tot in primul plan ajungea.

Vizita lui Nicolas Sarkozy pe Coasta de Fildes. Succesul de neuitat a fost atat al presedintelui, cat si al respectivei Coaste.

La meci, presedintele SUA si prima Doamna a tarii nu sunt decat simpli suporteri ai unei echipe. Expresia fetei lasa insa de inteles ca echipa pierde, daca nu cumva a si pierdut.

Stranutul este si el omenesc. Poate ca doamna Angela Merkel a facut un pic de guturai, tot discutand problemele Greciei.

Audienta la Medvedev. Ipostaza este prea serioasa, ca sa nu fie bine regizata. Aici, traditia nu permite sa stranuti neanuntat. In caz contrar, ti-ai dat foc la valiza.

O imagine a presedintelui Basescu atat de mediatizata la noi, incat nu garantez ca n-ar fi trucata. Dealtfel, la trucuri suntem mesteri.

George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#personalitati marcante ipostaze inedite, #Traian Basescu Nicolas sarkozy , #politica externa