Un deputat PNL atacă dur Austria și Olanda: „Ar intra în sevraj instant fără supradozele zilnice de gaz rusesc și cocaină columbiană”
Politica / politica interna
Deputatul PNL Pavel Popescu a anunțat duminică, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că în cazul în care România nu va intra în Schengen până la finalul acestui an își va dedica ultimii doi ani de mandat unor legi destinate firmelor austriece și olandeze din România. În aceeași postare, Popescu a atacat dur Olanda și ...
Nicolae Ciucă anunță o luptă PNL-PSD la următoarele alegeri: „Vom sta pe picioarele noastre! Nu ne vom baza pe alţii”
Sambata, 19 Noiembrie 2022, ora 15:01 - Nicolae Ciucă anunță o luptă PNL-PSD la următoarele alegeri: „Vom sta pe picioarele noastre! Nu ne vom baza pe alţii”
Politica / politica interna
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, sâmbătă, că partidul pe care îl conduce va sta, la viitoarele alegeri, pe picioarele sale, nu se va baza pe alţii, nici pe partenerii de...
Un primar USR se „autodenunță” după acuzațiile aduse de ANI lui Clotilde Armand: „Și eu am spor de 25 la sută pentru fonduri europene”
Marti, 08 Noiembrie 2022, ora 08:34 - Un primar USR se „autodenunță” după acuzațiile aduse de ANI lui Clotilde Armand: „Și eu am spor de 25 la sută pentru fonduri europene”
Politica / politica interna
Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Radu Mihaiu, se „autodenunță” după ce Agenția Națională de Integritate o acuză pe Clotilde Armand de conflict de interese și incompatibilitate....
Ambasadorul României în Statele Unite și fratele său geamăn, atacați dur de un lider PSD: „A mutat ambasada într-un domeniu imobiliar de lux”
Luni, 17 Octombrie 2022, ora 10:09 - Ambasadorul României în Statele Unite și fratele său geamăn, atacați dur de un lider PSD: „A mutat ambasada într-un domeniu imobiliar de lux”
Politica / politica interna
Liderul PSD Iaşi Maricel Popa lansează un atac dur la adresa liberalului Alexandru Muraru, numindu-l ”un ins fără rezultate profesionale, un habarnist în ale administraţiei”, ale cărui...
Va candida Rareș Bogdan la Primăria Capitalei? Răspunsul tranșant oferit de europarlamentar: „Nu suntem mulțumiți de Nicușor Dan”
Marti, 04 Octombrie 2022, ora 07:24 - Va candida Rareș Bogdan la Primăria Capitalei? Răspunsul tranșant oferit de europarlamentar: „Nu suntem mulțumiți de Nicușor Dan”
Politica / politica interna
Europarlamentarul liberal Rereş Bogdan a precizat că liberalii nu sunt mulţumiţi de activitatea primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan şi de modul în care este administrat Bucureştiul...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei politica interna . Această zonă va concentra articolele categoriei Politica din Ziare.Com care au subiectul principal: politica interna.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - politica interna, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Politica , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.