Presedintele CJ Timis Alin Nica si senatorul Alina Gorghiu, atac in rafala la adresa lui Vlad Voiculescu: "Mesajele lui ajuta PSD"

Duminica, 18 Aprilie 2021, ora 10:14
3499 citiri
Presedintele CJ Timis Alin Nica si senatorul Alina Gorghiu, atac in rafala la adresa lui Vlad Voiculescu: "Mesajele lui ajuta PSD"
Presedintele CJ Timis (stanga) si senatorul Alina Gorghiu (dreapta) FOTO Facebook/Alina Gorghiu

Presedintele Consiliului Judetean Timis si al PNL Timis, Alin Nica, a scris, intr-o postare de pe pagina sa de Facebook, ca "Vlad Voiculescu insista sa se faca de ras si dupa ce a fost dat afara din Guvern".

"Desi at fi motive sa scriu zeci de postari legate de prestatia ministrului destituit, ma opresc asupra ultimei aberatii lansate, aseara, de Vlad Voiculescu. Conform spuselor sale, Timisoara a fost carantinata la initiativa directorului DSP Timis, care ar fi inchis localitatile cu administratii locale USR. Daca nu a mintit cu scop de manipulare, afirmatia lui ma infioara, deoarece face dovada faptului ca a condus un minister esential fara sa aiba habar despre ceea ce se intampla in subordinea lui", a scris Nica, pe Facebook.

Presedintele CJ Timis sustine ca "propunerea de carantinare a Timisoarei si a zonei periurbane a fost initiativa primarului USR, Dominic Fritz, colegul domnului ex-ministru".

"Majoritatea membrilor CJSU au votat carantina pentru Timisoara si alte 4 localitati, doua cu administratie PNL, una cu administratie PSD si una USR. Nu directorul DSP da carantina.

Dupa prima tura de carantina pentru Timisoara si zona periurbana, INSP-ul aflat in subordinea lui Vlad Voiculescu a facut atat recomandari de continuare pentru trei localitati, cat si de ridicare a carantinei pentru celelalte doua.

Repet, INSP-ul de la Bucuresti era in subordinea Ministerului Sanatatii. Deci implicit a fostului ministru Vlad Voiculescu. DSP Timis, prin directorul si aparatul de specialitate, a facut analiza prevazuta de lege si a actionat conform atributiilor. Cu alte cuvinte, ex-ministrul a dezinformat. Directorul DSP are temei legal sa il dea in judecata pentru defaimare pe Vlad Voiculescu", a mai aratat Alin Nica.

Liderul liberalilor din Timis a mai spus ca spera ca declaratiile fostului ministru al Sanatatii "au fost doar niste triste incercari de a distrage atentia de la managementul dezastruos pe care l-a avut in aproape 4 luni de mandat".

Postarea lui Alin Nica a fost comentata si de senatorul PNL de Timis Alina Gorghiu. "Niciun guvern nu se face pentru un singur om. Si el va intelege asta la un moment dat. Din pacate mesajele lui ajuta PSD", a scris Gorghiu.

#Alina Gorghiu, #PNL, #Vlad Voiculescu, #Alin Nica , #politica interna