Cadoul facut de Codrin Stefanescu lui Liviu Dragnea, de Revelion: "Toate comentariile de aici vor fi citite"

Joi, 31 Decembrie 2020, ora 08:31
18576 citiri
Cadoul facut de Codrin Stefanescu lui Liviu Dragnea, de Revelion: "Toate comentariile de aici vor fi citite"
FOTO Facebook/Codrin Stefanescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat miercuri, 30 decembrie 2020, ca in ultima zi din an, 31 decembrie, il viziteaza la inchisoare pe Liviu Dragnea.

Intr-o postare de pe pagina sa de Facebook, Codrin Stefanescu anunta ca i-a pregatit si un cadou lui Liviu Dragnea, de Revelion: ii va citi mesajele de sustinere lasate de fani, pe Facebook.

"Maine merg sa-l vizitez! Exact maine cand colegii mei din PSD se pregatesc de Revelion! Colegi care au fost sustinuti si ajutati imens de Liviu, dar care azi se ascund sub paturi. Au uitat tot! Colegi care-i datoreaza carierele, functiile si demnitatile publice. Cum sa mai ai incredere in astfel de oameni? Maine ii voi duce si o parte din mesajele voastre. Toate comentariile de aici vor fi citite! Maine va voi comunica exact si despre starea sa de sanatate!", a scris Codrin Stefanescu, pe Facebook.

ANP, dupa ce Irina Tanase a acuzat ca Liviu Dragnea este "torturat" la inchisoare: Dreptul la asistenta medicala este asigurat cu personal specializat, in mod gratuit, potrivit legii

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tanase, citata la DNA, in dosarul Tel Drum: "Nu am dat declaratii. Sunt fapte care s-au petrecut cand aveam 8-9 ani"

#Codrin Stefanescu, #Liviu Dragnea, #inchisoare , #politica interna