Deputatul PNL Alexandru Muraru: "E nevoie de un pact pentru izolarea AUR in Parlament"

Marti, 06 Aprilie 2021, ora 08:57
4563 citiri
Deputatul PNL Alexandru Muraru: "E nevoie de un pact pentru izolarea AUR in Parlament"
Deputatul PNL Alexandru Muraru FOTO Facebook/Alexandru Muraru

Partidul parlamentar AUR este "pasibil de scoatere in afara legii" pentru actiuni extremiste, apologia criminalilor de razboi si atacuri la minoritati, sustine deputatul PNL Alexandru Muraru.

Intr-un interviu pentru Europa Libera, Muraru a declarat, referindu-se la AUR, ca este un partid de factura neo-fascista, neo-legionara, ultranationalista.

"Stigmatizarea sociala a celuilalt, a minoritarilor creeaza extremistilor si adeptilor lor sentimentul ca pot trece la nivelul urmator, ca sunt legitimi, vitalitatea cu care se propaga le da incredere, ca si lipsa de reactie a autoritatilor.

Prezenta lor publica in strada, pe retelele de socializare, in mass-media, avand mereu si mereu noi motive si instrumente de a propaga ura creeaza pentru adeptii lor sentimentul unei societati in pragul prabusirii si a victoriei lor iminente. De aceea, ei sunt mereu in miscare, razboiul lor nu se incheie cu nicio concesie pe care o primesc, cedarea autoritatii e pentru ei un pas inainte", a declarat Muraru pentru Europa Libera.

Deputatul PNL, reprezentant special al Guvernului Romaniei pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului si Xenofobiei, a mai declarat ca e nevoie de un angajament pentru izolarea AUR in Parlament.

"Cand pandemia va trece, ma tem ca va veni si momentul in care ei vor face o alianta parlamentara cu PSD. Ei stiu sa sunt pasibili de scoatere in afara legii, dar e nevoie de un pact national, parlamentar, impotriva extremismului, un angajament de izolare a lor in Parlament", a mai declarat Muraru pentru Europa Libera.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
David Popovici, de neoprit. Al doilea aur la Otopeni: ”Conform planului”
David Popovici, de neoprit. Al doilea aur la Otopeni: ”Conform planului”
David Popovici a câştigat, joi, medalia de aur în proba de 200 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret şi juniori I-II, competiţie care...
#PNL, #aur, #Parlament, #politica , #politica interna