Propunere de cod al bunelor practici pentru politicieni: "Fara smecherie, golanie si circarie"

Miercuri, 04 Septembrie 2013, ora 20:43
1667 citiri
Propunere de cod al bunelor practici pentru politicieni: "Fara smecherie, golanie si circarie"

Prim-vicepresedintele PDL Dorin Florea a declarat, miercuri, ca va elabora un "cod al bunelor practici" pentru politicieni. In acesta ar urma sa se prevada "renuntarea la smecherie, atitudini golanesti si circaria care se numeste politica la ora actuala".

Primarul municipiului Targu Mures a precizat ca este nevoie de acest cod pentru a trage un semnal si a arata Europei o schimbare majora in politica romaneasca, trasmite Realitata Tv.

"Il auzeam pe Crin Antonescu ce gaselnita a facut el pentru doi ministri corupti, sa-i bage in Parlamentul European. Deci, nu sunt buni la noi pentru societatea civila, ii bagam in PE gata curati si cu dosare pentru ei. O sa scriu, o sa fac o propunere oamenilor politici. Ceva trebuie facut, ca vad ca atacul asupra Romaniei si macularea Romaniei au devenit lucrul preferat al politicienilor.

O sa scriu cateva reguli. Cand am auzit ca ii bagam in PE... Deci, cu o smecherie au rezolvat smechereste situatia Romaniei, este inacceptabil asa ceva", a declarat Florea, in cadrul unei conferinte de presa.

Prim-vicepresedintele democrat-liberal a precizat ca a observat "o tot mai slaba calitate a omului politic in Romania", in fiecare zi, adaugand ca, prin "codul bunelor practici" ale politicienilor, ar urma sa se defineasca "ce inseamna interesul national si subiectele interesante pentru situatia Romaniei", cum ar fi legile educatiei si sanatatii.

"Nu mai poti continua asa. Lege nu poti sa faci, va fi un Cod al bunelor practici, in sensul de a arata populatiei Europei o schimbare majora. Nu te poti duce cu smecherii la nesfarsit, cu strategii facute peste noapte. Romania trebuie sa isi defineasca niste strategii si sa dea semnalul in unanimitate. (...) Sa convenim niste reguli de conduita: in momentul in care ai niste oameni patati, nu te duci sa ii dai in PE, gestul acesta facut de Crin Antonescu, de smecherie", a mai afirmat Dorin Florea.

Silaghi si Hellvig au demisionat din Camera Deputatilor - PNL ii trimite in Parlamentul European

Liberalii Ovidiu Silaghi si Eduard Hellvig au demisionat, marti, din Camera Deputatilor, ei urmand sa ocupe locurile lasate vacante de Cristian Busoi si Ramona Manescu in Parlamentul European.

Ovidiu Silaghi va ocupa locul lasat liber de Cristian Busoi, numit presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, iar Eduard Hellvig pe cel al Ramonei Manescu, numita recent ministru al Transporturilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Dorin Florea cod bune practici politicieni, #Silaghi Hellvig Parlamentul European, #Silaghi Hellvig europarlamentari PNL, #Dorin Florea smecherii PNL , #politica interna