Cum si unde isi petrec politicienii nostri Pastele

Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 21:06
2398 citiri
Cum si unde isi petrec politicienii nostri Pastele
Foto: Romania Libera

Politicienii romani isi petrec in acest an Pastele alaturi de familiile lor, isi doresc sanatate, liniste si sa nu auda de politica.

Ministrul Agriculturii, democrat-liberalul Valeriu Tabara, va petrece sarbatorile langa Hateg cu fiul sau si familia acestuia.

"Vreau sa ma vad cu nepotii si sa savurez momentul in care vine iepurasul si le aduce cadouri. Nepotii au varste intre 4 ani si 12 ani. Rares are 4 ani, Alex are 8 ani si Silvana are 12 ani", a spus Tabara, citat de Mediafax.

La randul sau, presedintele Organizatiei de Femei a PD-L, Sulfina Barbu, a precizat ca anul acesta sarbatorile o vor gasi la tara, in Prahova, la socrul ei si isi doreste ca iepurasul sa-i aduca sanatate si "ceva simbolic".

"O sa pregatesc masa de Paste. Astept ca sarbatorile sa le petrec in familie, mi-as dori sa stau la soare, pe iarba si sa simt miros de iarba", a adaugat Sulfina Barbu.

Liderul grupului parlamentar al PD-L din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat ca va merge la biserica in noaptea de Inviere. "Imi doresc liniste de la iepuras si sanatate si nu vreau sa aud de politica", a subliniat Toader.

UDMR petrece in familie

Liderul senatorilor UDMR, Fekete Andras Levente, a declarat ca va petrece Pastele in familie si va participa la obiceiul stropitului fetelor cu parfum.

"E obiceiul din Transilvania, care are loc in ziua de luni, a doua zi de Pasti. Umblam si noi cu stropitul si atunci mai vizitam familiile, prietenii, prietenele. Stropim fetele cu parfum, pe cat posibil ceva bun, sa miroasa frumos. Atunci ne mai intalnim, avand in vedere ca suntem care de care mai ocupati. De Pasti ne mai vedem cu prietenii, mai discutam, mai gustam prajiturile, bunatatile casei", a explicat Andras Levente.

Paste in familie si la PSD

Liderul grupului senatorilor PSD, Ilie Sarbu a precizat ca va petrece Pastele la casa sa din Cornu, impreuna cu fiica sa, Daciana Sarbu, cu sotul acesteia, presedintele PSD, Victor Ponta, si cu nepotii.

"La cate am vazut eu pana acum si prin cate am trecut, cel mai mult imi doresc sanatate. Cu restul pot sa ma descurc, dar in primul rand sa fim sanatosi", a spus Sarbu.

Si vicepresedintele PSD Titus Corlatean isi va petrece Pastele cu familia si rudele, in afara Bucurestiului.

"Nu vreau nimic de la iepurasul de Pasti, pentru ca, in primul rand, eu ca si crestin cred in alte valori. Dar mi-as dori ca Dumnezeu sa ne faca mai iubitori si mai intelepti si sa realizam ca trebuie sa schimbam ceva", a afirmat el.

Mesaje de Paste de la ministri

La randul lor, ministrii Afacerilor Externe si Apararii, Teodor Baconschi si, respectiv, Gabriel Oprea, le transmit romanilor mesaje de Paste.

"Invierea lui Hristos reprezinta victoria vietii asupra mortii, a binelui asupra raului, a sperantei asupra deznadejdii. Sarbatorile Pascale sunt totodata prilejul ca familia si prietenii raspanditi in toate colturile lumii sa se reuneasca. In piete, in case si in biserici comunitatea renaste, comuniunea invinge dezbinarea.

Departe de tara sau reintorsi pret de cateva zile in patrie, ma bucur sa stiu ca sarbatoriti Invierea Domnului cum se cuvine. Fie ca Pastele sa ne gaseasca anul acesta uniti, indiferent de distanta care ne separa, si mai plini de speranta in soarta noastra si a tarii!", se arata in mesajul lui Teodor Baconschi.

Si ministrul Gabriel Oprea arata in mesajul sau, ca Pastele reprezinta un moment de intarire a sperantei in mai bine, un moment de optimism si de incredere, o sarbatoare a biruintei luminii asupra intunericului si a triumfului binelui asupra raului, care se celebreaza in comuniune cu toti cei care cred in dainuirea prin credinta si spirit de sacrificiu.

Ministrul Apararii le transmite un gand bun catre camarazii aflati in misiuni in teatrele de operatii, multumindu-le pentru modul exemplar in care isi desfasoara misiunile departe de tara si de familii.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#politicieni iepuras Paste, #familie rude , #politica interna
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
NU cred ca intereseaza pe nimeni unde isi petrec INTERLOPII POLITICI din actuala COALITIE aceste SARBATORII - dupa ce au CONDAMNAT la MOARTE - POPORUL ROMAN.
Poza ghighi
ghighi
rank 5
Nu intereseaza pe nimeni unde-si petrec politifcienii sarbatorile.