Ziare.com

Klaus Iohannis, Florin Citu si mai multi membri ai Guvernului descind in "patria lubenitei" pentru a da startul unei campanii de impadurire

de Alina Toma
Miercuri, 24 Martie 2021, ora 07:42

   

Klaus Iohannis, Florin Citu si mai multi membri ai Guvernului descind in "patria lubenitei" pentru a da startul unei campanii de impadurire
Presedintele Klaus Iohannis, premierul Florin Citu si mai multi membri ai Guvernului vor participa, miercuri, in orasul Dabuleni din judetul Dolj, la prima actiune din cadrul campaniei de impadurire in zona desertificata din sudul Romaniei.

Campania este initiata de Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor.

"Presedintele Klaus Iohannis va discuta cu autoritatile centrale si locale prezente la eveniment despre masurile care vor fi luate pentru a accelera campania de impadurire pe terenuri degradate si nisipoase, o componenta importanta a Programului National de Impaduriri", a precizat Administratia Prezidentiala.

Actiunea se desfasoara in contextul Zilei Internationale a Padurilor, marcata anual la 21 martie, a carei tema este in acest an "Restaurarea Padurilor".

"Restaurarea si managementul sustenabil al padurilor ne ajuta sa raspundem schimbarilor climatice si sa protejam biodiversitatea, padurile adapostind 80% din biodiversitatea terestra. (...) In contextul schimbarilor climatice, trebuie intensificat efortul de impadurire mai ales in sudul Romaniei, in judete care au deficit de padure si sunt mai expuse la desertificare", a subliniat Administratia Prezidentiala.

CITESTE SI:

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1667 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

#CeVaMaiPlaceSaFitiProstiti

Stopați defrișările, stă in mana voastră, lăsați propaganda pentru analfabeții funcționali! Dar nu puteți, se supără Inalta Poartă, nu? Ce mai taie austriecii și toți vă faceți că nu vedeți, oare cat se prinde din ce plantați voi?
P.S. Divizia de propagandă iși face datoria ...

 

acolo a fost ales parlamentar

ministrul apararii. sunt si interese strategice in zona. impadurirea, indiferent la initiativa cui se face, este un lucru foarte bun.

A mers la plantat copaci iarna

noroc cu ziua internationala primavara ca asa a aflat ca se planteaza primavara..20 ani de educatie de stat si sa nu stii ca pomii fructiferi se planteaza din seminte. tot cu buruieni ca la palat..
Sa recupereze banii pe educatie pentru cine fuge din tara..

 

Foarte simplu

S-a mai incercat si tot ceea ce se planta in timpul zilei disparea noaptea, puietii plantati fiind furati de populatia bastinasa !
Zona este recunoscuta prin saracia impusa de 31 de ani de administratiile locale succesive ale mafiei PSD !

https://youtu.be/RLbhhTzPhfw

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor