Marcel Ciolacu, despre episodul in care i-au "sarit" banii din buzunar: "Am primit de la prieteni foarte multe portofele"

Miercuri, 09 Iunie 2021, ora 08:08
1763 citiri
Marcel Ciolacu, despre episodul in care i-au "sarit" banii din buzunar: "Am primit de la prieteni foarte multe portofele"
Marcel Ciolacu a declarat ca a primit mai multe portofele de la prieteni FOTO Facebook/Marcel Ciolacu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, marti seara, ca a primit foarte multe portofele de la prieteni, dupa momentul in care i-au iesit banii din sacou intr-o conferinta de presa. Ciolacu afirma ca nu are niciodata mai mult de 200 - 300 de lei cash la el, iar in rest achita cu cardul.

Marcel Ciolacu a vorbit, marti seara, la Kanal D, despre momentul in care i-au iesit banii din sacou intr-o conferinta de presa.

Liderul PSD a precizat ca 500 de lei au iesit din haina, 800 de lei fiind intreaga suma pe care o avea de platit pntru niste produse de ingrjire stomatologica.

"Am primit de la prieteni foarte multe portofele cadou. Rar se intimpla sa am mai mult de 200 - 300 de lei in buzunar, in rest achit cu cardul", a declarat Ciolacu.

In 18 martie, Marcel Ciolacu a vorbit doua minute la o conferinta de presa in timp ce din buzunarul interior al sacoului ii ieseau mai multe bancnote.

Imaginea a devenit virala, fiind distribuita inclusiv de catre Ciolacu.

Ulterior, liderul PSD a explicat ca nu are portofel.

#marcel ciolacu, #PSD, #bani, #portofel , #politica interna