Ponta, premierul lui Basescu - cel mai amuzant moment politic din 2012 - sondaj

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 10:04
2758 citiri
Ponta, premierul lui Basescu - cel mai amuzant moment politic din 2012 - sondaj
Foto: Arhiva

Propunerea de a ocupa functia de premier, facuta mai in gluma, mai in serios de catre presedintelui Traian Basescu lui Victor Ponta, reprezinta cel mai amuzant eveniment de pe scena politica, de la inceputul anului, considera cititorii Ziare.com.

Astfel, 21,98% dintre cei care au raspuns unui sondaj realizat de Ziare.com sunt de parere ca nominalizarea surprinzatoare si controversata a lui Victor Ponta reprezinta cel mai ciudat sau amuzant moment politic din anul 2012, pana acum.

Alianta politica neasteptata dintre fostii dusmani declarati, Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor, in vederea alegerilor din acest an, a fost votata de 18,81% dintre respondenti la aceeasi categorie - amuzant/ciudat.

Pe locul trei s-a situat idila total neasteptata de pe scena politica romaneasca - primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si deputatul PSD Oana Niculescu Mizil si-au declarat iubirea eterna, desi amandoi sunt oficial casatoriti... fiecare cu altcineva. Aproape 15% dintre cei care au raspuns sondajului sunt de parere ca acesta este cel mai neasteptat si amuzant moment de pe scena politica din Romania, in acest an.

La sondajul realizat in perioada 1 aprilie - 8 aprilie au participat 4.577 de persoane.

Pacaleli, gafe si lucruri amuzante in politica romaneasca, in 2012 - Sondaj Ziare.com

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat, pe 18 martie, ca i-a propus la consultari liderului PSD, Victor Ponta, sa fie premier, dar ca acesta nu a raspuns. "I-am propus lui Victor Ponta functia de prim-ministru", a declarat liderul de la Cotroceni, referindu-se la consultarile din 6 februarie 2012.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca a considerat aceasta propunere drept "o gluma" si "o bascalie". "Facea bascalie la intalnirea cu noi si spunea ca 'nu este exclus, pentru ca domnul Ponta are si echipa'", a afirmat liderul social democrat.

La randul sau, presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca declaratiile facute de presedintele Traian Basescu reprezinta "glume de carciuma".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Victor Ponta nominalizare premier, #momente politice amuzante 2012, #idila Marian Vanghelie Oana Mizil, #alianta Becali Vadim , #politica interna