Severin si Papahagi, scandal in direct: Sunteti un mincinos tipic! Sunteti un golan!

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 15:51
5132 citiri
Severin si Papahagi, scandal in direct: Sunteti un mincinos tipic! Sunteti un golan!
Foto: Romania TV

Senatorul PSD Georgica Severin si democrat liberalul Adrian Papahagi s-au certat intr-o emisiune televizata. Totul a pornit de la o polemica, dar a degenerat in jigniri.

Cei doi politicieni au avut un schimb de replici dure intr-o emisiune de la Romania TV. Papahagi a lansat un atac la adresa lui Adrian Nastase, declansand un scandal in studioul de televiziune.

"Ma onoreaza mai mult vecinatatea lui Adrian Nastase decat a dumneavoastra", i-a spus Severin lui Papahagi. "Imi pare rau pentru axa dumneavoastra de valori... se stie care e nivelul dumneavoastra moral", a raspuns Papahagi.

"Ar trebui sa discutam despre dumneavoastra care ati plecat pe banii statului, prin pilele tatalui dumneavoastra", a replicat Severin, dupa care Papahagi i-a spus acestuia ca este "un mincinos tipic".

"Nu sunteti decat un un sinecurist care a trait pe banii statului. Lasati golaniile!", a spus Georgica Severin. "Dumneavoastra sunteti un golan. Ramaneti la nivelul asta, cu asa repere morale! Asta e nivelul, domnule Severin", a continuat Papahagi.

Dialog intre doi demnitari la TV: "V-ati nascut sluga!" "Sunteti expirat!"

De asemenea, la inceputul lunii aprilie, Adrian Papahagi a mai avut o disputa, de aceasta data cu liberalul Mihaita Calimente. Acestia s-au certat in direct intr-o emisiune televizata, subiectele fiind presedintele Traian Basescu si modul in care acesta influenteaza justitia romaneasca.

"Cand il aud pe Papahagi ce spune am impresia ca domnia sa vine de pe planeta maimutelor", a fost afirmatia facuta de Calimente, care a inceput conflictul. Replica a venit imediat de la Papahagi: "Asta e nivelul intelectual si lexical al domnului Calimente, nu mai mira pe nimeni".

In final, Calimente a ajuns sa-i spuna lui Papahagi: "V-ati nascut sluga si o sa muriti sluga", democrat liberalul replicand: "Sunteti imbatranit si expirat".

Citește și:
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat luni, 3 octombrie, că românii s-ar putea vaccina antigripal în farmacii din acest an. Ministrul a precizat că autoritățile...
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Fostul consilier prezidenţial Ligia Deca a depus luni, 3 octombrie, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Educaţiei, la Palatul Cotroceni. În cadrul ceremoniei,...