Ziare.com

Udrea, "vitamina" cu care Branza vrea sa castige alegerile in diaspora

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 08:19

   

Udrea, "vitamina" cu care Branza vrea sa castige alegerile in diaspora
William Branza, seful PD-L Diaspora, vrea sa se foloseasca imaginea Elenei Udrea la urmatoarele alegeri pentru a recastiga colegiul pe care-l are in prezent. El spune ca va distribui tricouri cu ministrul Dezvoltarii, sperand ca utilizarea acestei strategii sa-i aduca victoria in proportie de 99%.

"Daca vreau sa-i supar pe colegii mei din Romania si sa castig cu 99%, atunci bineinteles ca o sa folosesc "arma Elena Udrea" sau as putea s-o folosesc doar acolo unde simt ca as avea nevoie de o vitamina", a declarat Branza, intr-un interviu acordat pentru Adevarul. .

Acesta spune ca romanii din strainatate sunt, in general, preocupati de tot ce se intampla in tara, fie ca este vorba de alegerile dintr-un partid, fie ca este vorba despre reformele pe care Guvernul si le-a asumat.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1877 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
21 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

si pe tricouri apare Udrea cu "airbagurile" afara?

ca si atunci la oameni tot le va fi greata de ea.

 
 

IATA UNUL DIN "OAMENII " LUI BRANZA WILIIAM,GROBIAN, VIOLENT VERBAL IMPOTRIVA UNOR CONTRIBUABILI ROMANI A CAROR DREPT LA LIBERA EXPRIMARE ESTE CONSTITUTIONAL,

Cum a ajuns Branza William sa conduca PDL-Diaspora?Nu-i de mirare are radacini adanci in securitatea ceausista de unde CV Tudor il pescuieste ca un serviciu adus lui taica-sau , pentru ca apoi sa ingroase randurile asasinilor si politrucilor PDL-isti.

Iata cium arata CV-ul unei progenituri securiste:

Date biografice

Data si locul nasterii: 03.03.1972, Cărbunesti, Prahova
copii:
Brinză Karina
Brinză William

Studii si specializări

2004 - Doctor in Drept
2006 - Master in Administratie (I.N.D.E. Paris)
2004 - Colegiul Superior al Academiei de Informatii
2005 - Colegiul de Apărare
2003 - Academia Diplomatică - MAE
1996 - Facultatea de Drept

Activitate profesională

Avocat

Dupa 2000 isi

PENTRU ADEVAR

VADIME,TU ESTI????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HALOPERIDOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ACUMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

webmaster

mi-ati ciuntit comentariul pentru "ADEVAR" ,care nu continea obscenitati;doar!!!!!!!!!!!!!!haloperidol!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vorbind serios!

trebuie inca o data sa subliniez pericolul de frauda electorala in cazul votului prin corespondenta!daca la anul vin in romania si vreau sa votez,mi se va spune ca am votat deja impreuna cu toti *** din cimitirul belu!nu cred ca asta este solutia!

am fost avansat de la x2 la x3?!

ce inseamna asta webmaster?multumesc pentru raspuns.

PROXINETUL BRANZA WILIIAM,SI EL CONTRIOBUIE DIN PLIN LA NEADMITEREA ROMANIEI IN SPATIUL SCHENGEN

Proxinetul Branza Wiliam pentru a se folosi in occident de imaginea prostituatei Ufdrea Elena ar trebui sa aiba aprobarile politiilor de moravuri din Spania, Germania,Franta ,dar si a FBI-ului atat timp cat PDL-Diaspora este implicat in traficul de fiinte umane din Romania.. Cat de inutil este PDL -Diaspora ne-o arata dispretul total al Bruxelles-ului fata de Basescu Traian. In ceea ce-l priveste pe Boc Emil acesta este necunoscut.

Mai mult decat atat avem aici pe ziare.com dovada grobianismului si al primitivismului , a violentei tipice politiie politice a securitatii lui Bssesciu Traian-PDL-Diaspora.TotI PDL istii din preajma lui Branza au exprimari grobiene ,huliganice ,violente si care instiga la crime.

Constat limbajul comun , plin de injurii si obscenitati al USL .

L-am reclamat .

SECURIST GHILOTINA ,UNDE VEZI TU OBSCENITATI IN COMENTARIUL MEU?

Udrea Elena este consemnata in politiile de moravuri din tara ca prostituata,sunt fapte savarsite de aceasta individa, oar cel care face publicitate unei proastituate se numeste proxenet.

MaI muklt decat atat daca nu-tio convine (DE BUN SIMT NICI VPORBA LA SECURISTII -PDL-isti) dute in fata la Ambasada SUA DIN ROMANIA SI PROTESTEAZA ACOLO ,deoarece diplomatii americani nu vad in Udrea Elena decat concubina lui Basescu Traian.Si pentru ca de pe urma acestui concubinaj Udrea Elena a facut averi infractionale, adica s-a imbogatit prin coruptia PDL-ista serviciu ei de concubinaj este platit asa cum era platita si-nainte de a fi politruca PSD-PNL-PDL.


http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/WikiLeaks_despre_Romania_-_Georgian_Pop_vorbeste_de_Elena_Udrea-concubina_presedintelui-care_ascundea_cazuri_de_coruptie_0_452354880.html

Pentru Ghilotina:extrase din dosarul d eprosatituata a Udrei Elena

Circula pe net:"..... Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv puturos, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucata cand ramanea fara bani. Casatorit de 2 ori, a avut 8 copiii: 4 i-a tinut in batatura (Ionită, Paraschiva, Garofa si Gheorghe) iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costică, Pavel, Viorica si Maria, viitoare mama a parasutei). Familia Udrea a locuit in Plescoi, apoi in gazdă la Buzău incepand cu 1979 cand Gabriela avea 6 ani, in casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabilă la ADAS; sotul acestei femei lucra pe acelasi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Atunci cind Elena Gabriela Udrea era in clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia s-a mutat la o altă adres in Buzau.
In ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992) , fata a inceput să-si "alerge caii", devenind, efectiv, prostituată. In mod concret, ea "presta" la o matroană pe nume Petruta, care tinea un bordel clandestin, in două apartamente, pe aceeasi scară (unul lingă altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat in Cartierul Micro V din Buzău. "Tanti" Petruta ii făcea "lipeala" si cu clienti din Bucuresti, unde "eleva" Găbita se ducea cu trenul, dar se intorcea cu limuzina, plină de bani si atentii. Militia de Moravuri din Buzău o avea in evidentă. La scoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tiris-grăpis, fiind aproape repetentă.După ce s-a mutat cu familia de la Ples*** - la Buzău, la virsta de 6 ani, Elena Udrea si-a petrecut verile in satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o mostenire de familie. Aici l-a cunoscut pe Cătălin Predoiu, care, si el, venea, in timpul verii, la bunici, care locuiau la capătul ulitei, in acelasi sat. Mai mare cu cca. 6 ani decit ea, Cătălin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică (se pare că tălimbul ăsta, cu gură de babă, a fost primul ei amant), ulterior, "imperecherea" stind la baza ascensiunii politice a "independentului" Predoiu. Prietenia din copilărie si adolescentă dintre Elena Udrea si Cătălin Predoiu este necunoscută publicului larg, care nu a priceput, nici pină astăzi, cum acest Neica-Nimeni a cistigat increderea Dictachiorului Traian Băsescu si a rămas ministru in mai multe variante de guvern, cu sau fără partid la spate. Acest mutulică a introdus-o in cercurile "bune" ale tinerilor din Buzău si a sfătuit-o să dea admitere la liceul pe care il absolvise el, cu 2 ani mai devreme (B.P. Hasdeu), sectia limbi (?!) străine.
In paralel, Elena Udrea si prietena ei, Beatrice Comăniceanu, mergeau "la produs " si in zona căminelor studentesti de la Grozăvesti. ...."

RUSIONE PDL.

TRICOURILE LUI BRINZA DE IEPURE

pe tricouri apare Udrea in poZitia caprei ,cu coada sus, sa o pupe BRINZOVENESCU... SI PDL-ISTII

GHILOTINA DACA ESTI"OM" SI AI MACAR 6 ANI DE ACASA,

spune ce sunt aceste fraze huliganice?NORMALITATE PDL-ista?

citat:

"Tamerlan
astazi, 10:11

intre tim.p ulivia o suge direct
escorta de pe Vitan sta la pinda si in timp ce pozitia ,,catelusei" i se pare ok, mai tasteaza cite o ineptie , mai se ridica spre ,,capra" si in final devine miel ce da un bot in ..oaie ...cirpa, fa, cit ai luat azi? km .lungime ... "


Voi rebuturile subumane din PDL nu aveti nici macar intelegerera cuvintelor pe care le folositi, sau sunteti atat de ticalositi incat ati distrus porice limita umana?

CAPUSA ROSIE PDL-ista WILIIAM BRANZA

William Brånză face parte din categoria politicienilor căpusă, care se alimentează constant din banii statului. După ce in alte numere ale ziarului "Curentul“ am dezvăluit contractele incheiate cu Parlamentul sau cu Metrorex, contracte extrem de avantajoase pentru firmele la care Brånză era actionar, acum vă prezentăm dovezi care demonstrează negru pe alb cum a contribuit reprezentantul diasporei la jefuirea sistematică a Postei Romåne. Pentru a nu mai avea nicio bătaie de cap din partea ANI, Brånză a apelat la rude si la bunii săi prieteni din Prahova care au acceptat, in schimbul unor sume considerabile, să devină paravanul in spatele căruia deputatul isi continuă aproape nestingherit contractele cu companiile de stat. După ce a stråns bani buni din afacerile cu Parlamentul si Metrorex, William Brånză s-a orientat către o companie de stat care vehiculează sume de bani extrem de importante. Este vorba de Posta Romånă, institutie care si-a deschis larg conturile către firmele manevrate din spate de Brånză incă din 2008, in mandatul directorului Mihail Toader, trimis in judecată de DNA tocmai pentru acest gen de contracte care au căpusat această companie de importantă strategică.
Inceputul a fost făcut in iunie 2008 cånd Brånză l-a instalat pe vărul său, Daniel Ionită, in fruntea PostaRapid SL din Castellon - Spania. O afacere extrem de profitabilă pentru Branză&co si total păguboasă pentru Posta Romånă, după cum reiese din documentele oficiale ale companiei care abia in 01.02.2010 a renuntat la acest contract dezavantajos.

Jecmanire pe fata cu nerusinare PDL-ista::Conform unei note de prezentare intocmite de Directia de Control din Posta Romană după ce vărul lui Branză, Daniel Ionită, se plansese tuturor autoritătilor, inclusiv lui Traian Băsescu, despre faptul că această companie nu-si respectă obligatiile de plată către PostaRapid SL, această afacere a adus Postei Romane costuri de circa 700.000 de euro si venituri doar de 30.000 de euro. O afacere profitabilă, dar nu pentru Posta Romană. Conform notei intocmite de Directia de Control, "In data de 06.06.2008 s-a incheiat contractul nr. 101/3210 intre CN Posta Romană SA (denumit principalul) si PostaRapid SL (denumit agentul) cu sediul in Castellon Spania, avand ca obiect de activitate derularea unor activităti postale, financiare si vanzarea de produse prin intermediul unor oficii postale deschise pe teritoriul Spaniei.Contractul sus mentionat este un contract de agentie, conform preambulului acestuia, prin care CN Posta Romană SA cesionează agentului atat drepturile de prestare a serviciilor care fac obiectul contractului pe teritoriul Spaniei, cat si dreptul de folosintă a mărcilor si emblemelor companiei.

http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010090148246/Actualitate/William-Branza-si-jaful-de-la-Posta-Romana.html

Brinza,.

mucegai ,..

 

BRANZA WILLIAM AR TREBUI SA FIE RASPUNZATOR PENTRU TRANSFORMAREA ROMANIEI PDL-ista ,

..in tara globala a traficului de fiinte umane.Branza William este un pion important al izolarii occidentale a Romaniei.

2 februarie 2011.
"Romania a devenit un important punct de tranzit pentru traficul de persoane in Uniunea Europeana, victimele fiind aduse aici din destinatii indepartate precum Honduras, Afghanistan, Congo sau China, iar apoi trimise mai departe in Europa Occidentala, sustine David Batstone - cofondator si presedinte al organizatiei Not For Sale, care lupta impotriva traficului de persoane si sclaviei, intr-un comentariu postat pe site-ul CNN."

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8281055-romania-centru-global-pentru-traficul-fiinte-umane-presa.htm

Iata imaginea PDL-diaspora:

http://www.mediafax.ro/externe/romania-centru-global-pentru-traficul-de-persoane-7961234

 

TAMERLAN REPRODUCE EXPRIMARILE LUI W.BRANZA ALE LUI BASESCU TRAIAN SI ALE UDREI ELENA,

Prin comentariile huliganice ,obscene asle lui Tamerlan, care nu au ce cauta intr-un spatiu public , chiar virtual, aflam ca principala preocupare a PDl-islor este proxenetismul si prostituatia.

Pentru ce sunt insulktata atat de mizerabil si obscen?Pentru ca am indentificat una din cauzele pentru care Romania este in Regimul de ocupatie PDL-BASESCU TRAIAN o tara globala a traficului de fiinte umane?

Dupa cum se poate constata Tamerlan imi confirma cele afirmate.

Rusine ziare.com ca puteti gazdui asemena exprimari ce nici macar intr-un stabiliment nu ar fi admise , darmite pe un portal romanesc de stiri.

ROMANII IL URASC PE BRANZA W SI PDL-UL DIN DIASPORA SECURIST-CEAUSIST-PDL-ista,

Iata efectele represiunilor regimului Băsescu
Roma: Manifest politic romanesc in Gara Termini
Ce le doresc romanii din Italia lui Băsescu, Boc si PDL:

“Jos Traian Băsescu, Jos Guvernul, Jos Mafia si Coruptia Romană

Autoritatea militară să preia puterea politică de stat si să o predea (...)

Avioanele F 16 dă de mancare pensionarilor si creste alocatia copiiilor să (...)

Fugiti de foame in străinătate Tov Băsescu ???""

http://www.cotidianul.ro/144102-Roma-Manifest-politic-romanesc-in-Gara-Termini

la cati fraieri sunt in diaspora...

la cat demulti inadaptati, frustrati,nerezolvati, sunt in diaspora sigur se vor bucura de bidoanele locuitoarei de sub biroul prezidential. Ca majoritiatea absoluta a romanilor o considera pe tiitoarea prezidentiala o adevarata teroare e clar, dar ca un portocaliu ca acest remarcabil wiliam branza....wow ce nume rasat :))se foloseste de bidoanele ei ca sa castige alegeri e la fel de bine ca si la hugh haffner care se umple de bani tot din asa ceva...pana la urma toate aceste fete sunt in bransa doar numai ca cele din reviste nu au avut un presedinte sa le faca ministrii!

 

Cat esti de fraier tu.

Aia din diaspora l-au votat pe bashescu pe bani grei. Banii pensionarilor si ai profesorilor din Romania.

Ia intra tu pe situl ambasadei romane din Italia sa vezi cate "asociatii" gasesti.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor