Unde isi petrec politicienii sarbatorile de iarna si ce mesaje le transmit romanilor

Duminica, 24 Decembrie 2017, ora 15:02
3500 citiri
Unde isi petrec politicienii sarbatorile de iarna si ce mesaje le transmit romanilor
Foto: Pixabay

Politicienii romani aleg sa petreaca sarbatorile de iarna in stil traditional, in tara, alaturi de familie si de prieteni.

Presedintele Klaus Iohannis a precizat miercuri, la o intalnire informala cu jurnalistii, ca isi va petrece sarbatorile atat la Sibiu, cat si la Bucuresti.

Premierul Mihai Tudose va merge acasa, la Braila, pentru a-si petrece Craciunul.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca isi va petrece sarbatorile acasa. "Acasa. Acasa, la Teleorman, la Bucuresti", a spus Liviu Dragnea la Parlament, intrebat unde va petrece Craciunul si Revelionul.

La randul sau, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus ca isi va petrece sarbatorile pe meleagurile autohtone. "Imi voi petrece sarbatorile in cel mai frumos loc din lume: in tara mea", a subliniat Daea, la Parlament.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, pentru Mediafax, ca isi va petrece sarbatorile alaturi de familie in Harghita, la Carta, dar si la Cluj.

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a ales sa ramana in tara atat de Craciun, cat si de Revelion.

"Sarbatorile le petrec acasa, cu familia. De data aceasta voi fi gazda pentru un grup de prieteni romani din SUA, dar si de peste Prut, le vom petrece in stil traditional romanesc. Si de Revelion, tot in tara. De obicei, sarbatorile prefer sa le petrec in stil romanesc, pentru ca au specificul nostru. Oriunde te-ai duce in lume, starea de spirit pe care o gasesti in Romania nu o gasesti in alta parte, aici ma refer si la Basarabia", a precizat Tomac.

Liderul USR, Dan Barna, a precizat ca de Craciun va fi la Galati, alaturi de familie, iar de Revelion va pleca din tara.

"De Craciun voi fi alaturi de familie, pe meleagurile bistritene, iar de Revelion poate vom merge la rude, in Austria, dar inca nu ne-am hotarat", a spus secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartau.

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca isi va petrece sarbatorile la Curtea de Arges, alaturi de familie si de rude, iar Revelionul il va petrece la Brasov.

Mesaje de Craciun de la politicieni

Ministrii au dat startul urarilor de Sarbatori.

"Ca in fiecare an, in preajma sarbatorii Craciunului, gandurile noastre se indreapta catre cei dragi, catre militarii romani aflati departe de casa, catre veteranii Armatei Romane, catre toti militarii Armatei Romane, oriunde s-ar afla. Totodata, ne gandim cu piosenie, cu profunda durere, la cei care anul acesta au plecat dintre noi, ne gandim la familiile celor care au pierdut pe cineva drag, cazut sub culorile patriei. Pentru toti, un gand de bine! Pentru toti, o urare sincera, de 'Sarbatori fericite' si Craciun luminat!", a transmis Mihai Fifor, ministrul Apararii.

Ministrul Culturii a transmis, la randul lui, o urare pe pagina sa de Facebook.

"Vine Craciunul! Sarbatoarea minunata a Nasterii Domnului sa va gaseasca fericiti si sanatosi iar Anul Nou ce vine sa va aduca sanatate si prosperitate, bucurii si vesti bune! Si un gand personal: Craciunul este de mii de ori mai frumos de cand e Petru (fiul sau - n.r) cu noi. Sa va traiasca puiutii si sa aveti grija de ei! La Multi Ani!", a scris Lucian Romascanu.

Si ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a ales sa transmita un mesaj pe pagina sa de Facebook.

"Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor! Craciun fericit!", a scris Melescanu.

De asemenea, tot pe Facebook a transmis urari si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Ea a distribuit un video al unei pagini scrisa in alfabetul chirilic si le-a urat internautilor: "Craciun fericit sa aveti! Sanatosi, frumosi si norocosi sa fiti!".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#unde petrec politicienii sarbatorile, #mesaje craciun politicieni, #mesaje sarbatori politicieni , #politica interna