Premierul ungar Viktor Orban, vizita privata in Romania

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 10:40

   

Premierul ungar Viktor Orban, vizita privata in Romania
Premierul ungar Viktor Orban va face o vizita privata in Romania, unde se va intalni cu lideri ai partidelor maghiare din tara noastra si va lua parte la inaugurarea unei scoli.

Oficialul de la Budapesta va petrece doua zile in Cluj-Napoca, unde va participa la inaugurarea noii cladiri a Liceului Teoretic Reformat, care a fost renovata din fondurile Guvernului ungar, arata Digi 24.

Universitatile maghiare din Transilvania vor primi milioane euro de la guvernul ungar

Viktor Orban se va intalni si cu lideri ai partidelor maghiare din tara noastra, precum si cu episcopii bisericilor din Transilvania.

Premierul ungar va vizita si Universitatea Sapientia cu predare in limba maghira, dar si o scoala din satul Rascruci.

Viktor Orban vine in vizita la Cluj, in prag de alegeri

Liderul de la Budapesta ar fi trebuit participe, in luna octombrie, la inaugurarea noii cladiri a Facultatii de Stiinte si Arte a Universitatii Sapientia din Cluj-Napoca, insa si-a anulat vizita din motive de sanatate.

Noul imobil al universitatii a fost realizat, in mare parte, din fonduri primite de la Guvernul din Ungaria si a costat aproximativ cinci milioane de euro.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2750 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
GANDITORUL
rank 5
Victor vine sa aranjeze alegerile prezidentiale din Romania
O problema foarte simpla si pe intelesul tuturor este ca UDMR va santaja (nu negocia) candidatii din turul 2 oferindu-le sprijin in schimbul acceptarii constitutiei tinutului secuiesc.

ROMANI TREZITIVA!!!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor