Scandal in PDL Teleorman: 60 de organizatii locale ameninta cu boicotarea Conventiei

Joi, 14 Martie 2013, ora 11:41
3207 citiri
Scandal in PDL Teleorman: 60 de organizatii locale ameninta cu boicotarea Conventiei
Foto: Arhiva

Liderii a 60 de organizatii PDL din Teleorman protesteaza fata de modul in care au fost desemnati delegatii organizatiei judetene pentru Conventia Nationala din 23 martie.

El il acuza pe presedintele Teodor Nitulescu ca a alcatuit o lista cu rude si prieteni, toti fiind sustinatori ai lui Vasile Blaga.

Potrivit Adevarul, Teodor Nitulescu este invinuit de colegii de partid ca lista delegatilor pentru Conventia Nationala, ce contine 91 de nume, a fost alcatuita in secret si contine exclusiv sustinatori ai lui Vasile Blaga.

Astfel, pe lista nu se regasesc primarii din comunele Beuca si Galateni, care si-au declarat sprijinul pentru Elena Udrea. De asemenea, doi consilieri judeteni care au spus public ca nu il sustin pe Vasile Blaga au fost si ei uitati la alcatuirea delegatiei pentru care va vota noul sef al PDL. In schimb, a fost acceptat presedintele PER Teleorman, Nicusor Voicu, finul lui Teodor Nitulescu.

Presedintele PDL Bacau: Filialele care merg cu Blaga ascund lista delegatilor

Contestatarii mai spun ca organizatii puternice ale PDL au ajuns sa aiba mai putini delegati decat altele mult mai slabe. De exemplu, comuna Suhaia are mai multi delegati decat municipiul Alexandria, iar orasul Zimnicea nu va fi reprezentat de nimeni. In schimb, Videle va avea 13 delegati, mare parte fiind soferi si secretare.

Lista delegatilor a fost contestata de 30 de pedelisti din Teleorman. Mai mult, 60 de organizatii locale care nu au niciun reprezentant au amenintat ca vor face tot ce le sta in putinta pentru a boicota alegerea presedintelui partidului. Toti solicita ca lista sa fie revizuita.

Vasile Blaga: Conventia Nationala nu va fi controlata de nimeni

Presedintele organizatiei judetene si-a anuntat deschis sprijinul pentru Vasile Blaga, despre care spune ca este singurul care poate restructura partidul.

"Eu personal il sustin pe Vasile Blaga. L-am votat si data trecuta, il votez si acum. Este singurul din PDL care poata sa impuna o restructurare eficienta a partidului", a declarat Teodor Nitulescu.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#PDL Teleorman scandal lista delegati, #Teodor Nitulescu Conventie PDL, #PDL Teleorman protest Conventie , #presedinte