Daniel Constantin, despre zvonurile ca PC se destrama: Puterea face propaganda

Vineri, 14 Octombrie 2011, ora 20:01
1432 citiri
Daniel Constantin, despre zvonurile ca PC se destrama: Puterea face propaganda
Foto: Arhiva

Presedintele PC, Daniel Constantin, infirma speculatiile potrivit carora PC s-ar destrama si ii acuza pe cei de la Putere ca recurg la propaganda, la manipularea opiniei publice, cu planul de a destabiliza USL si a elimina "amenintarea pentru regimul Basescu - Oprea".

"Alegerile se apropie si teama creste! Din acest motiv, atacurile incep sa devina disperate si din ce in ce mai putin credibile! De fapt cum functioneaza acestea? Omul cu basme viseaza mult si cand se trezeste vorbeste stabilind obiectivul: "destramati USL cu orice pret! Incercam din interior! Astazi tinta diversiunii este Partidul Conservator! Daca nu au ei probleme si totul functioneaza bine, sa cream un subiect "pe surse". Si de aici incepe propaganda", scrie Daniel Constantin pe blogul personal.

Presedintele PC le transmite celor care incearca sa destabilizeze USL, ca nu o vor putea face prin intermediul partidului pe care il conduce.

"Sfatul meu catre acestia este sa incerce in alta parte daca vor sa destabilizeze USL! Prin Partidul Conservator nu se poate! Partidul se consolideaza din februarie 2010 prin structuri si oameni...In aceasta perioada, nu mai putin de 18 organizatii au fost reorganizate si consolidate cu oameni noi in conducerea judeteana! Si aceste lucruri vor continua pana la sfarsitul acestui an, pana cand vom identifica cei mai potriviti oameni sub aspectul pregatirii profesionale, seriozitatii si ambitiei de a participa la schimbare!", mai noteaza presedintele conservator.

Daniel Constantin sustine ca PC are resursa umana suficienta sa "propuna electoratului care doreste altceva decat traseisti, santajisti si santajabili sau baroni politici!"

"Am tinut sa fac aceste precizari pentru a trasmite propagandei pdl-iste ca Partidul Conservator are o strategie pe termen lung, care nu se opreste in intoxicari ieftine prin gazete controlate politic! Indiferent cate "cadouri", "premieri" individuale oferite anumitor membri de partid, Partidul Conservator are resursa umana suficienta sa propuna electoratului care doreste altceva decat traseisti, santajisti si santajabili sau baroni politici!", conchide Constantin.

Mai multe filiale PC ar ameninta centrul cu demisii si cer congres extraordinar

Mai multe filiale PC ar ameninta conducerea centrala cu demisii, motivul oficial al nemultumirii fiind ca USL ii trateaza pe conservatori drept parteneri de rangul doi, iar sefii PC nu le rezolva doleantele, spun surse din PC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Conflict aprins în interiorul Guvernului. Ministra Familiei îl acuză pe Marcel Boloș că nu colaborează: ”Nu mi-a mai răspuns la telefon din octombrie”
Conflict aprins în interiorul Guvernului. Ministra Familiei îl acuză pe Marcel Boloș că nu colaborează: ”Nu mi-a mai răspuns la telefon din octombrie”
Ministra Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero,a declarat luni, 22 aprilie, la Arad, că ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, nu i-a mai răspuns la telefon din...
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Opinie: Cine-l mai poate bate pe Nicușor Dan? Ciolacu?
Cine va deconta eșecul PSD-PNL la Primăria Bucureștiului? Și cum poate ieși coaliția din capcana Cîrstoiu? Cine îl poate înlocui pe doctorul cu probleme în așa fel încât să devină un...
#Daniel Constantin presedinte PC, #Puterea atac Partid Conservator propaganda , #presedinte