De la cititori: Cererile doamnei Lia

Luni, 16 August 2010, ora 09:11
3135 citiri
De la cititori: Cererile doamnei Lia
foto: click.ro

In ziua de azi, toata lumea cere cate ceva. Politicienii de la putere cer solidaritate, Opozitia cere demisia Guvernului, presedintele le cere romanilor sa se "opinteasca" mai mult si sa-si mareasca norma de lucru, taranii cer subventii, somerii cer locuri de munca.

Si ar mai fi cereri de enumerat, cu duiumul. Exista, insa, o persoana din sfera politicului, care tot timpul are de cerut cate ceva. Cere, poate mai mult decat toti romanii la un loc.

Lia Olguta Vasilescu, parlamentar PSD, are foarte multe doleante. A cerut prea mult de la un partid, precum PRM, si s-a lasat asaltata de oferte. Finalmente a ales PSD, datorita liderului Geoana, care declara in 2007, intr-o conferinta de presa, ca "doamna Lia este un castig net pentru partid".

A fost un castig net, din moment ce Geoana urmeaza sa fie mazilit din partid, iar doamna Olguta sta bine cu prezenta pe la emisiunile tv. Alearga, intre Antena 3 si Realitatea, incat te miri cum de mai are atata suflu.

Ultima cerere a pesedistei este demisia ministrului de Interne, Blaga. Din cauza ca acesta ar fi permis nu stiu ce actiuni iredentiste prin judetul Mures. De ce s-a erijat doamna Olguta in purtatoarea de cuvant a lui Victor Ponta? E pozitia oficiala a partidului sau este o doleanta personala? Si de ce nu mai are rabdare pana la motiune? Deja, racolarile de pedelisti au inceput? Sau vrea sa-i dea de ales si lui Blaga?

Prin aprilie, Olguta Vasilescu era foarte nemultumita de "hartuielile" si "padocul de catei" ANI si declara sus si tare ca vrea sa dea in judecata institutia, cu tot cu seful Macovei.

Iarasi, cerea ceva. Toti banii castigati de Macovei, de la infiintarea ANI, pana la acea data. Ce s-o fi ales de acel proces? Cam ce s-a ales si de ANI.

Am mai auzit, de prin tabloide precum Libertatea, ca doamna Lia a vrut sa pocneasca un coleg parlamentar. Mai stim ca practica un stil de karate numit "kumite" si ca nu-i place sa se razboiasaca cu femeile. Prefera barbatii. Dar ce-o avea cu Udrea?

Cred ca doamna Olguta se simte extrem de puternica in compania lui Victoras Ponta. Acesta i-a dat "liber la vorbit si la jigniri la persoana". La "datul cu vorbe", este mai tare chiar decat Maria Carneci. Atunci cand vine in studiourile tv, se crede la "Folclorul contraataca" si isi incepe reprezentatia.

Acum cateva zile, la Realitatea TV, nu s-a abtinut sa nu faca remarci, nedemne de o femeie, la adresa sefului statului. Se referea la privirea incrucisata a acestuia. Cu chicoteli date pe sub barbie. Zicea ca nu se poate abtine.

Dansa se gandeste la un viitor post in Executivul Romaniei. Poate chiar vrea sa incerce frunza doamnei Udrea. Vrea sa arate ce pot si roscatele in tara asta.

Dupa cariera de "purtator de cuvinte incendiare", doamna Lia Vasilescu spera ca-si va pune in sfarsit amprenta pe o lege in Parlamentul Romaniei. Pe site-ul Camerei Deputatilor, in dreptul "initiative legislative" ale doamnei Olguta, majoritatea propunerilor sunt la statusul de "respins definitiv" sau "retrasa de initiator". In cel mai bun caz, unele inca mai sunt pe la comisii.

Ultima propunere a roscatei PSD este legata de limbajul internautilor. Ca se injura prea mult, ca se vorbeste urat pe forumuri. Asta stim. Dar nu intelegem de ce aceasta propunere vine din partea doamnei cu pricina? Presupunem ca atunci cand va veni la vreun minister, va dori ca pe blogul dansei sa apara numai cuvinte senine si imbratisari virtuale. Daca domnul Ponta inca se mai pacaleste ca "trancaneala" doamnei Olguta este mai presus de ineptiile Elenei Udrea se inseala amarnic.

Deci cum sa ceara o asemenea persoana, cu un limbaj demn de mahala, demisia lui Vasile Blaga? Si cum vrea dansa sa protejeze copiii de spatiul virtual, cand tocmai ea se da in spectacol in prime time. Sau daca razi de Basescu nu se pune? Nu m-ar mira, ca dansa sa-i ceara in zilele urmatoare demisia lui Geoana. Cam multe cereri, doamna parlamentar. Nu vi se pare?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Olguta Vasilescu cereri, #Olguta Udrea, #Geoana Ponta , #presedinte