Ziare.com

Muzicianul AG Weinberger, decorat cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 14:48

   

Muzicianul AG Weinberger, decorat cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler
La propunerea Ministerului Culturii, Muzicianul Attila Weinberger (AG Weinberger) a primit din partea lui Traian Basescu, Presedintele Romaniei, Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler. Ordinul i-a fost oferit in semn de apreciere pentru cariera muzicala deosebita si pentru eforturile constante de a descoperi si de a promova noi talente.

Presedintele a acordat si o serie de decoratii "in semn de inalta apreciere pentru contributia avuta la dezvoltarea relatiilor politice, economice si culturale romano-germane".

Doris Pack, europarlamentar si presedinte al Comisiei pentru cultura, tineret, educatie, media si sport din Parlamentul European si Ruth Hieronymi, presedinte al Consiliului de administratie al postului media Westdeutscher Rundfunk au primit Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Comandor.

Robert Christian Schwartz, seful redactiei de limba romana a postului de radio Deutsche Welle primeste Ordinul Meritul Cultural in grad de Comandor.

De asemenea, se confera Ordinul Meritul Industrial si Comercial in grad de Comandor, Camerei de Industrie si Comert Palatinat.

Sursa: rNews

Articol citit de 2429 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor