Presedintele CJ Braila ameninta din nou jurnalistii

Vineri, 25 Mai 2012, ora 20:55
2587 citiri
Presedintele CJ Braila ameninta din nou jurnalistii
Foto: Arhiva

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a amenintat din nou, vineri, jurnalisti din presa locala. El a lasat sa se inteleaga ca, in cazul in care va castiga alegerile, va avea grija de cei care il critica.

In timpul conferintei de presa de vineri dimineata, de la sediul PSD, Bunea Stancu l-a apostrofat mai intai pe fotograful publicatiei Viata Brailei: "Ma, m-ai filmat o data, de doua ori, tu chiar vrei sa ma uit numai in blitz-ul tau? Lasa-ma sa mai si vorbesc, mai! Eu te-am inteles. M-ai pozat o data, de doua ori, de trei ori, sunt de acord, dar nu toata ziua sa-mi bagi blitz-ul ala in ochi! Blitz-ul este in ochii mei. Eu sunt sensibil la lumina".

Apoi, presedintele CJ Braila a lasat sa se inteleaga faptul ca, in cazul in care va castiga alegerile, va avea grija de jurnalistii care il critica, dar si de familiile acestora.

"Nu se mai poate, se inconjoara de fel de fel de oameni insemnati, inclusiv acestia din presa, ca dupa asta iti dai seama si ce caracter poate sa aiba. Ei nu se gandesc la viitorul lor, la familiile lor, nu se gandesc ca mai vin patru ani. Se gandesc la o chestie care este de moment", a spus Gheorghe Bunea Stancu, in prezenta senatorului PSD Ion Rotaru si a lui Doru Damian, director de comunicare al partidului. Acestia nu au schitat niciun gest sa aplaneze lucrurile.

Gheorghe Bunea Stancu s-a facut remarcat in repetate randuri cu astfel de iesiri la adresa jurnalistilor, dar niciodata pana acum nu a amenintat in mod direct familiile acestora.

Eveniment Quarterly Report

Se vor impozita câștigurile obținute la nunți și botezuri? Răspunsul șefului guvernului
Se vor impozita câștigurile obținute la nunți și botezuri? Răspunsul șefului guvernului
Premierul Marcel Ciolacu a precizat, vineri, la Buzău, că încă nu şi-a asumat proiectul de lege privind măsurile fiscale şi a anunţat că va avea, luni dimineaţă la ora 9.00, o nouă...
Ciolacu se judecă cu o instituție din subordine pentru certificatul de revoluționar: ”Vreau să îl arăt nepoților”
Ciolacu se judecă cu o instituție din subordine pentru certificatul de revoluționar: ”Vreau să îl arăt nepoților”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri la Buzău, că nu va avea nici pensie de revoluţionar şi nu va solicita statului român preschimbarea certificatului pentru a beneficia de ceva de pe...
#amenintari Gheorghe Bunea Stancu, #Gheorghe Bunea Stancu jurnalisti , #presedinte