Seful PC: Fiecare nou nascut vine pe lume cu o datorie de 5.000 de euro

Duminica, 03 Aprilie 2011, ora 14:31
1779 citiri
Seful PC: Fiecare nou nascut vine pe lume cu o datorie de 5.000 de euro
Foto: e-stireazilei.ro

Premierul si presedintele Romaniei au fost rate salbatice in bataia pustii, in cadrul congresului Partidului Conservator (PC), dupa ce presedintele acestei organizatii si-a inceput discursul cu o serie de acuzatii la adresa conducerii statului.

Congresul a inceput asemeni unui show foarte pompos, intr-o combinatie de jocuri de lumini si lasere, acompaniate de muzica electronica. In decursul momentelor in care tot acest spectacol se desfasura, Daniel Constantin a intrat in sala ca un campion de box printre colegii de partid care-l aplaudau frenetic.

Dupa ce a terminat de strans mainile colegilor si pupa femeile dornice sa-l atinga pe seful de partid, Daniel Constantin si-a inceput atacul la adresa conducerii tarii.

Potrivit lui, seful statului a ales, in loc sa atraga fonduri europene nerambursabile, sa se imprumute la institutiile de creditare internationale. "In 2011, fiecare nou nascut se naste cu o datorie de 5.000 de euro pentru ca Boc si Basescu au ales sa se imprumute la institutii internationale", a declarat seful PC.

Boc are un discurs ca o placa stricata

"Cineva spunea ca adunarile de partid la care participa Emil Boc in fiecare sfarsit de saptamana seamana cu adunarile alcoolicilor anonimi. Eu nu o sa spun acest lucru", a declarat Daniel Constantin.

Acesta a mai spus ca i-a invitat pe oficialii PNL, dar de la PD-L nu a invitat pe nimeni pentru ca a avut o mare dilema. "Nu am stiut pe cine sa invit din partea PD-L, pe presedintele jucator sau pe presedintele figurant, asa ca nu am mai invitat pe nimeni", a mai afirmat seful PC. "Distrarea" audientei a continuat spunand ca "Boc are un discurs fata de tinerii adusi cu forta, care seamana cu o placa stricata".

Nici acuzele la adresa vinovatilor pentru criza in care inca ne mai aflam nu s-au lasat asteptate: "Dupa iesirea din recesiune nu am vazut un salariu mai marire la profesori. Aceasta criza nu va trece atata timp cat Boc si PDL sunt la putere".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Congres PC Daniel Constantin, #atacuri discurs Basescu Boc , #presedinte