PSD, relaxat dupa "dezvaluirile" lui Marian: Il lasam sa-si faca treaba

Luni, 15 Iulie 2013, ora 14:11
2235 citiri
PSD, relaxat dupa "dezvaluirile" lui Marian: Il lasam sa-si faca treaba

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, spune ca partidul nu ia in serios afirmatiile fostului lider local al partidului, senatorul Valer Marian de la Satu Mare, care a depus un denunt la DNA, in care spunea ca presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, ar fi organizat fraudarea referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu.

Cutremur in PSD. Un senator se autodenunta la DNA: Dragnea a fraudat referendumul

"Sunt prea putine de comentat, dar privim cu totala detasare declaratiile domnului Valer Marian, pentru ca nu pot fi sustinute cu argumente serioase, pentru ca stim toti ce s-a intamplat la referendum. Sunt declaratii neserioase, pe care le face din motive personale.

Nu mai e membru de partid, a fost decizia Comitetului Executiv National de a ne desparti de domnul Marian", a spus europarlamentarul PSD, pentru Ziare.com.

Ivan crede ca fostul sau coleg de partid nu poate fi luat in seama.

"Din punctul nostru de vedere, nu (poate fi luat in seama - n.red.), declaratiile sale nu pot fi luate in seama, dar, daca sunt altii care ii iau in serios declaratiile, n-au decat sa o faca.

Punctul de vedere al PSD e ca noi nu luam in seama aceste declaratii, sunt facute la suparare. Realitatea din vara anului trecut e cu totul alta si o stim cu totii", a completat Ivan.

El spune ca nici nu pot fi ingrijorati, atat timp cat Valer Marian vorbeste de ceva ce nu s-ar fi intamplat - frauda la referendum.

"In niciun caz nu poate exista, pentru ca informatiile sale nu pot fi probate, nu ai ce sa probezi ce n-a existat. Il lasam sa-si faca treaba, traim intr-o tara libera, fiecare poate sa spuna ce vrea", a adaugat europarlamentarul.

Valer Marian, despre frauda la referendum si Dragnea: O sa apara si inregistrari audio

Suficient de "nebun" sa ingroape USL?

Senatorul Valer Marian, recent exclus din PSD, a formulat un autodenunt penal la DNA in care face dezvaluiri despre implicarea lui Liviu Dragnea in fraudarea referendumului pentru demiterea presedintelui, organizat in 2012.

De altfel, conform mass-media, dosarul in care secretarul general al PSD, in prezent vicepremier, este cercetat penal pentru fraude la referendum a fost incheiat, dar procurorii nu au luat inca o decizie privind trimiterea sa in judecata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Catalin Ivan Valer Marian, #PSD autodenunt Valer Marian , #referendum