Udrea: Nu trebuie sa convingem Realitatea si Antena ca masurile sunt bune

Luni, 28 Iunie 2010, ora 13:05
3218 citiri
Udrea: Nu trebuie sa convingem Realitatea si Antena ca masurile sunt bune

Elena Udrea, ministrul Turismului si Dezvoltarii, sustine ca "criza economica este o oportunitate de a reforma sistemul" si ca scopul Guvernului nu trebuie sa fie acela de a convinge "Realitatea si Antena" ca masurile anticriza sunt bune.

"Multi dintre romanii care lucreaza peste hotare si-au pierdut slujbele. Multora le-au scazut salariile pentru ca firmele pentru care lucrau au fost afectate de criza economica. Mi-au spus ca s-au gandit sa se intoarca in tara. Sa isi creasca in Romania copiii.

Sunt oameni care au plecat din Romania nu pentru ca au vrut, ci pentru ca au vazut ca aici nu pot razbi. Cazul lui nu este singular si ne arata cat de urgent este sa acceleram reformele. Votul pentru Presedintele Traian Basescu a insemnat acelasi lucru: un vot pentru reforma. Deci trebuie sa continuam pe drumul reformei", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Ministrul Turismului subliniaza faptul ca "rolul lor este sa conduca si sa asigure ca viitorul va fi mai bun si prezentul mai drept. Nu sa castige concursuri de popularitate".

"Scopul nostru nu trebuie sa fie sa convingem Realitatea si Antena ca masurile pe care le-am propus sunt cele bune. Am incercat sa castigam un razboi comunicational care nu poate fi castigat si pe care nu trebuie sa il purtam.

Rolul nostru este sa actionam si sa punem in aplicare masurile de reforma. Rolul nostru, al oamenilor politici, este sa continuam sa reformam Romania. Sa oferim un viitor mai bun si un prezent echitabil. Si daca reusim acest lucru, partea de comunicare se va rezolva de la sine", a mai precizat ministrul de resort.

Elena Udrea crede ca odata ce vor reusi sa faca functionale aceste masuri romanii care traiesc acum in afara Romaniei vor fi convinsi si ei ca merita sa se intoarca in tara.

"Ei vor aduce un suflu nou si vor pune umarul la redresarea tarii. Oamenii acestia vor sa stie ca au de ce sa se intoarca in tara. Ca oamenii politici au vointa sa duca pana la capat reformele. Ca ne intereseaza mai mult actiunea si mai putin comunicarea", conchide aceasta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#Elena Udrea reforma Romania, #masuri reforma aplicate Guvern , #reforma