Albu (PDL): UNPR nu a solicitat mai multe posturi in Guvern

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 15:08
1093 citiri
Albu (PDL): UNPR nu a solicitat mai multe posturi in Guvern
Foto: Arhiva

Secretarul executiv al PDL, Gheorghe Albu, a afirmat ca UNPR nu a solicitat mai multe fotolii ministeriale in urma preconizatei remanieri a Guvernului, chiar daca numarul de parlamentari ai Uniunii a crescut.

Albu a precizat ca discutiile din partid legate de oportunitatea si de modalitatea efectiva de realizare a remanierii guvernamentale nu au luat in calcul o modificare a structurii politice a cabinetului lui Emil Boc.

"Dupa cum a spus si secretarul general Ioan Oltean, se pastreaza actuala structura a Guvernului", a declarat, marti, Gheorghe Albu.

Acesta a negat faptul ca, in discutiile de la varful coalitiei, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei ar fi solicitat mai multe functii de ministru.

"S-a facut o analiza ca au mai multi deputati, dar nu au cerut mai multe posturi", a spus Albu. Acesta s-a ferit sa estimeze numarul ministrilor ce ar putea fi remaniati, dar considera ca remanierea trebuie facuta cat mai repede. "Astfel de decizii se iau rapid. Dupa cum stiti, boala lunga, moarte sigura", a conchis Albu.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a povestit luni la finalul intrunirii de duminica, prin vot, Emil Boc a fost mandatat sa decida remanierea, daca este cazul, si s-o discute cu Traian Basescu.

Pe de alta parte, secretarul general al PDL a asigurat ca, in cadrul unei eventuale remanierii, nu se pune problema redistribuirii mandatelor din guvern intre partidele arcului guvernamental.

#UNPR solicitare posturi, #remaniere guvernamentala UNPR PDL , #remaniere