Remanierea Guvernului Boc - bursa zvonurilor

Marti, 31 August 2010, ora 21:21
4331 citiri
Remanierea Guvernului Boc - bursa zvonurilor
Foto: Arhiva

Posibila remaniere guvernamentala discutata intens in ultimele zile provoaca zvonuri din cele mai diverse, legate de numele ministrilor care ar putea parasi Palatul Victoria, dar si de numele posibililor inlocuitori.

Potrivit unor surse citate de presa, in urma intalnirii de marti dintre presedintele Traian Basescu si liderii PD-L s-a decis ca pe lista propunerilor pentru remaniere sa se regaseasca patru ministri ai Cabinetului Boc.

Radu Berceanu, Mihail Dumitru, Mihai Seitan si Gabriel Sandu ar fi cei patru propusi pentru remaniere, anunta Adevarul, citand Antena 3.

Realitatea TV a avansat si niste nume de inlocuitori pentru ministrii care ar urma sa fie remaniati, dar si pentru alti cativa posibili remaniati. Astfel, Seitan ar putea fi inlocuit de Gheorghe Barbu sau de Marian Sarbu.

Remanierea guvernului: Boc si lideri PD-L s-au intalnit cu Basescu

Daca Mihail Dumitru va fi remaniat, in locul sau la Ministerul Agriculturii ar putea fi numit Valeriu Tabara sau independentul Valeriu Steriu.

In cazul in care Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, va fi si el vizat de remaniere, inlocuitorul va fi Mircea Miclea.

Cine pleaca de la Palatul Victoria?

Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, ar putea ajunge la Ministerul Finantelor, in locul lui Sebastian Vladescu.

Radu Berceanu ar urma sa fie inlocuit cu Elena Udrea, in timp ce in locul lui Gabriel Sandu ar putea fi numita Raluca Turcan.

In ce-i priveste pe ministrii UDMR, Marko Bela ii scoate din ecuatia remanierii, liderul Uniunii declarandu-se multumit de activitatea propriilor ministri si sustinand ca nu sunt motive pentru ca acestia sa fie schimbati.

"Eu consider ca activitatea ministrilor nostri a fost pozitiva. Am avut ministri performanti", a fost, luni, concluzia lui Marko, care a adaugat ca si partenerii de la PD-L admit acest lucru.

Pana acum insa, nici o informatie oficiala nu a fost data publicitatii. Premierul Emil Boc, cel care detine puterea de a remania guvernul, este zgarcit in declaratii, raspunzand ori de cate ori este intrebat de jurnalisti ca "remaierea se face, nu se discuta".

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#remaniere guvern, #remaniere guvern Boc, #remaniere guvernamentala, #ministri Guvern Boc, #evaluare ministri, #remaniere ministri , #remaniere
Comentarii