Daniel Oajdea: Ministul Sanatatii ar trebui remaniat

Sambata, 09 Iulie 2011, ora 15:04
1205 citiri
Daniel Oajdea: Ministul Sanatatii ar trebui remaniat
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Daniel Oajdea a declarat sambata ca, din punctul sau de vedere, ministrul Sanatatii, Attila Cseke, ar trebui inlocuit, el reprosandu-i ca nu este eficient nici macar in chestiunile care nu sunt conditionate de existenta fondurilor.

"Are portofoliul de ceva vreme, a incercat anumite masuri in sanatate, dar nu a imbunatatit sistemul nici in acele situatii care ar fi necesitat bani. A comasat o serie de spitale, iar acelea care functioneaza astfel, desi primesc urgente, nu functioneaza dupa un sistem imbunatatit, ci merg la fel de prost, oamenii sunt obligati sa astepte, nu sunt preluati de multe ori de catre nimeni.

Asta nu inseamna bani, ci doar o mai buna coordonare. Cei care spun ca nu sunt bani pentru a face reforma uita ca sunt anumite masuri care se pot lua si fara bani si care de foarte multe ori inseamna foarte mult pentru pacient", a explicat Oajdea, la Realitatea Tv.

Intrebat daca mai are pe o "lista" un ministru care trebuie remaniat, deputatul PDL a raspuns negativ, precizand ca desi sunt probleme si la alte ministere, cei care le conduc incearca sa le rezolve.

#oajdea pdl reamniere, #cseke remaniere oajdea , #remaniere