PNL: Remanierea Guvernului are legatura cu stabilirea zonelor de influenta din PD-L

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 21:52

   

PNL: Remanierea Guvernului are legatura cu stabilirea zonelor de influenta din PD-L
PNL sustine ca remanierea guvernamentala operata de premierul Emil Boc, prin care au fost inlocuiti sase ministri, nu are nicio legatura cu interesele romanilor sau cu sansele Romaniei de a fi guvernata competent si responsabil, ci doar cu stabilirea zonelor de influenta politico-financiara de la varful PD-L.

"Apreciem ca abordarea acestei chestiuni este una de tip tribal, ori specifica unui clan mafiot. In acest moment, romanii se afla in fata unui joc politicianist purtat de Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si ceilalti lideri ai dezastrului national", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Remanierea Guvernului: Dumitru, Vladescu, Berceanu, Sandu, Seitan, Videanu - inlocuiti


Liberalii "considera ca sansele Romaniei de a evita un dezastru economic si institutional si de a depasi criza incep cu plecarea "in corpore" a actualului guvern.

Remanierea Guvernului: Cine sunt noii ministri?"Partidul National Liberal, ca mandatar al increderii romanilor care produc valoare materiala si intelectuala, are obligatia de a face toate demersurile pe care le are la dispozitie pentru a determina demiterea guvernului Basescu-Udrea-Boc si a opri jocul politicianist si mafiot pe care acesti oameni il practica impotriva intereselor romanilor", se mai arata in comunicat.

Premierul Emil Boc a anuntat, joi, lista ministrilor pe care PD-L a decis sa ii inlocuiasca din Guvern. Mihail Dumitru (Agricultura), Sebastian Vladescu (Finante), Mihai Seitan (Munca), Gabriel Sandu (Comunicatii), Adriean Videanu (Economie) si Radu Berceanu (Transporturi) au fost remaniati.

Premierul Emil Boc a declarat, la sfarsitul sedintei Colegiului Director al PD-L, ca au fost remaniati sase ministri si a precizat ca, pentru a lua aceasta decizie, a utilizat experienta colegilor parlamentari, dar si expertiza de specialitate a colegilor propusi sa-i inlocuiasca pe ministrii remaniati.

Remanierea Guvernului: Vezi ce ministri au picat si cine le ia locul
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1723 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Ghilotina
rank 5
PNL -- un comunicat marca Radu Stroie . Incolor si insipid . Ceva ca sa nu zica lumea ca au murit .
Nu-i cunosc pe noii ministri - mai putin Dna Boagiu si Dl. Tabara .
Sunt insa sigur ca Dl Prim-ministru BOC a cumpanit si a ales .
Iar eu am incredere in Dl. BOC .
polbac
rank 1
apa in piua
Bai securistule, te-a intrebat cineva daca ai sau nu incredere?! Te bagi precum musca...
Vlad.Adrian
rank 2
Udrea
PNL-istii in frunte cu Andronescu sa stea linistiti pentru ca nu au nici un fel de sansa. Respect Udrea!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor