Remaniere Guvern: Ion Ariton neaga ca i s-ar fi propus sa preia Finantele

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 18:25
1731 citiri
Remaniere Guvern: Ion Ariton neaga ca i s-ar fi propus sa preia Finantele

Senatorul PD-L Ion Ariton a negat joi faptul ca i s-a propus sa devina succesorul lui Sebastian Vladescu la Ministerul Finantelor sustinand ca informatiile pe acest subiect sunt doar o speculatia a presei.

Intrebat daca sunt adevarate speculatiile sale in legatura cu numirea sa ministru de Finante, Ion Ariton a raspuns: "Nu. Cred ca s-au grabit colegii care au dat la televizor numele meu."

Ariton a venit la sedinta Colegiului Director insotit de catre ministrul Economiei, Adriean Videanu.

Colegiul Director al PD-L decide joi numele ministrilor sustinuti de democrat-liberali care vor fi remaniati. Desi niciunul dintre acestia nu crede ca este vizat, la bursa zvonurilor apar aproape toti, cu exceptia ministrului Justitiei, independentul Catalin Predoiu.

Remanierea Guvernului: Dumitru, Vladescu si Seitan au ramas fara functii

Evenimentul se desfasoara la sala grupului PD-L din Camera Deputatilor, de la ora 16:00.

Premierul Boc a declarat miercuri seara, la finalul intalnirii cu parlamentarii PD-L, ca au fost luate in calcul doua variante: depunerea mandatului actualului Cabinet si remanierea acestuia. In urma votului, s-a decis, cu o larga majoritate, ca Emil Boc sa ramana premier si sa fie inlocuiti doar ministrii care nu au avut o activitate satisfacatoare.

#Ion Ariton propunere ministri, #remaniere guvern Boc , #remaniere