Remanierea Guvernului - Vezi cine ar putea fi noii ministri

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 15:52
3350 citiri
Remanierea Guvernului - Vezi cine ar putea fi noii ministri
Foto: Realitatea

Ion Ariton, presedintele Comisiei de buget-finante din Senat, ar putea fi noul ministru al Finantelor Publice, Valeriu Tabara ar putea prelua postul similar in cadrul Ministerului Agriculturii, iar Claudia Boghicevici ar putea ajunge ministrul Muncii, potrivit mai multor surse.

Potrivit Gandul, Ion Ariton, fost prefect in Sibiu, ar fi un apropiat al ministrului Administratiei si Internelor, Vasile Blaga.

De asemenea, s-a vehiculat si numele lui Lucian Croitoru, dar acesta a negat zvonurile.

Remanierea Guvernului: Dumitru si Vladescu au ramas fara functii

Secretarul general al Camerei Deputatilor, Gheorghe Barbu, si presedintele UNPR, Marian Sarbu, ar fi refuzat sa preia functia de ministru al Muncii, potrivit unor surse democrat-liberale citate de Mediafax. Astfel, s-ar fi ajuns la varianta deputatului PD-L Claudia Boghicevici.

Joi, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, si-a pierdut postul, fiind posibila inlocuirea sa cu Adrian Radulescu, Valeriu Steriu sau Valeriu Tabara.

Adrian Radulescu (UNPR) a declarat, la Realitatea TV, ca nu a fost contactat de nimeni din partea PD-L care sa ii propuna functia de ministru al Agriculturii. "Nu am avut intalnire cu nimeni, am vazut la televizor ca as putea fi nominalizat", a spus Radulescu. El a adaugat ca a avut o colaborare extraordinara cu fostul sau sef, ministrul Mihail Dumitru.

Conform unor surse citate de Gandul, la intalnirea dintre Emil Boc si Traian Basescu de joi dimineata s-ar fi stabilit ca la Ministerul Comunicatiilor sa fie nominalizat Sorin Mandrutescu, seful Oracle Romania.

De asemenea, joi, au existat discutii si intre Mihai Seitan si Emil Boc, pe langa Sebastian Vladescu, toti aflandu-se le lista celor care urmeaza sa fie remaniati, potrivit unor surse din partid.

#remaniere ministri, #remaniere guvern Boc, #remaniere guvernamentala , #remaniere