Sever Voinescu e "contrariat" de remanierea lui Vladescu

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 08:10
2203 citiri
Sever Voinescu e "contrariat" de remanierea lui Vladescu
Foto: romanialibera.ro

Sever Voinescu e "contrariat" de remanierea lui Vladescu si spune ca ministrul nu trebuia schimbat.

Deputatul PD-L a declarat, joi seara, la Realitatea TV ca este contrariat de decizia remanierii lui Sebastian Vladescu, explicand ca s-a ajuns aici din "considerente politice", adica decidentii din PD-L au dorit la Finante un om din partid.

"Desi am spus ca nu vreau sa ma refer la nume (de ministri remaniati, n.r.), aici chiar sunt contrariat", a spus Voinescu, despre inlocuirea lui Vladescu. Deputatul a adaugat ca, din punctul sau de vedere, ministrul de Finante n-ar fi trebuit schimbat din functie.

Sever Voinescu a apreciat totusi ca remanierea lui Vladescu se explica prin faptul ca in PD-L s-a impus curentul de opinie ca este nevoie ca ministrii sa asculte de premierul Boc si sa urmeze directia politica a partidului.

"Punctul meu de vedere e ca n-as spune ca a fost inlocuit pentru un interes politic, ci pentru considerente politice", a aratat Voinescu.

Sebastian Vladescu a declarat, joi, ca decizia remanierii sale din functia de ministru al Finantelor a fost una politica, "o eroare", si a apreciat ca ar mai fi avut nevoie de opt luni sau chiar un an pentru a-si duce proiectele la capat, astfel incat sa plece fara regrete.

Gheorghe Ialomitianu, propus pentru portofoliul Finantelor, este deputat de Brasov si vicepresedinte al Comisiei pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor.

Are 51 de ani si este de formatie economist, detinand si calitatea de expert contabil. Din 2008 este conferentiar universitar doctor la Universitatea Transilvania, Brasov. Aflat la primul mandat de parlamentar, Ialomitianu a fost director la Finante in Brasov.

Ialomitianu este perceput in partid ca apropiat al liderului PD-L Brasov, George Scripcaru.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Voinescu remaniere Vladescu, #Finante ministri premier , #remaniere