Cearta pe regionalizare: Dragnea nu vrea capitala la Bucuresti, PDL contraataca

Vineri, 19 Iulie 2013, ora 13:05
4407 citiri
Cearta pe regionalizare: Dragnea nu vrea capitala la Bucuresti, PDL contraataca
Foto: Arhiva

Democrat-liberalii bucuresteni solicita USL si premierului Victor Ponta sa anunte public proiectul pe care il au pentru regiunea Bucuresti-Ilfov, exprimandu-si in acest context ingrijorarea fata de intentia vicepremierului Liviu Dragnea ca Bucurestiul sa faca parte din regiunea Muntenia, cu o alta capitala.

"PDL Bucuresti isi exprima profunda ingrijorare fata de intentia vicepremierului USL Liviu Dragnea ca Bucurestiul sa faca parte din 'Regiunea Muntenia' care, in opinia baronului socialist, ar urma sa aiba ca si capitala un alt oras decat actuala Capitala a tarii. PDL reaminteste baronului Dragnea ca Bucurestiul este orasul care da cea mai mare parte din PIB-ul acestei tari, in care somajul are cotele cele mai scazute si unde s-au concentrat cele mai multe investitii financiare in ultimii ani", se arata intr-un comunicat al PDL Bucuresti remis vineri.

Blaga: Vom boicota regionalizarea

In opinia democrat-liberalilor bucuresteni, "primarii USL au pus stapanire pe Bucuresti, niciun proiect important pentru Capitala nu s-a realizat, orasul nu evolueaza, iar alesii USL se sfasie intre ei pe banul public".

"PDL cere imperios USL-ului si premierului Victor Ponta sa anunte public si asumat care este proiectul lor pentru regiunea Bucuresti-Ilfov. Totodata, PDL cere celor sapte primari USL din Capitala sa aiba curajul de a se opune directivei de partid si sa apere interesele fiecarui bucurestean, care trebuie sa fie reprezentat pe masura in viitoarea regiune", sustine PDL Bucuresti.

Dragnea: Ne indreptam cu pasi seriosi spre adoptarea actualelor regiuni (Video)

Democrat-liberalii mai anunta ca vor prezenta, intr-o perioada scurta de timp, viziunea lor pentru ca Bucurestiul sa devina cel mai important centru de afaceri si investitii din regiune.

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, joi, la Ploiesti, ca trebuie analizata foarte serios varianta ca Bucurestiul sa fie inclus in Regiunea Muntenia, el explicand ca un astfel de demers ar fi benefic atat pentru regiune, cat si pentru cetateni.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#regionalizare Romania, #regionalizare proiect PDL, #regionalizare Muntenia Bucuresti, #Dragnea Muntenia regionalizare , #reorganizare teritoriala Romania
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Dragnea vrea capitala la Alexandria,
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5